Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Tavaszi dekorációs ötletek

Tavaszi dekorációs ötletek

Lassan elmúlik a tél, így itt az ideje annak, hogy lesöpörjük a tavaszi dekorációs ötletek mappáját. Minden márciusban megújul a lakás, a környezetünk, amihez számtalan kellék lehet a segítségünkre. Milyen dekorációhoz érdemes nyúlni, ha harmonikus, tavaszias, üde és friss lakásba szeretnénk hazatérni? Lássuk a tippeket!

 
 
Raktáron
Zártfejű élethű gumi tulipán 7db/csokor - Pink
3.870 Ft
Raktáron
Zártfejű élethű gumi tulipán 7db/csokor - Rózsaszín
3.870 Ft
Raktáron
Zártfejű élethű gumi tulipán 7db/csokor - Piros
3.870 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán - fehér
980 Ft
Tavaszi asztali dekoráció ötletek
Az asztal a legtöbb házban központi helyet foglal el, így a kreatív ötletek tavaszi dekorációs megvalósítását itt érdemes kezdeni. Sokak kedvence a tulipán, ám kevés ideig virágzik, és a lakásban sem marad meg túl sokáig. Kiváló gumi – és selyem tulipán alternatívákat találunk már a DekorPlaza kínálatában, amelyek örökké tartósak maradnak és az év nagyrészében díszeleghetnek a lakásban. Vannak szálas verziók is, amelyekből több méretet és fajtát összekombinálhatunk, de akadnak előre elkészített csokrok is, amelyek még ajándékként is megállják a helyüket. Válassz hozzájuk egyszerű vagy különleges vázát, a lényeg, hogy ne bontsák meg az otthonod harmóniáját! Könnyű a tisztán tartásuk, egy egyszerű nedves ronggyal áttörölhetjük őket, ha porosodnának.
Tavaszi asztali dekoráció ötletek - építs tündérkertet
Rendkívül jól mutat az asztalon egy tündérkert, amely a legkedvesebb darabja a tavaszi dekor ötleteinknek. Szerezz be hozzá minden apróságot:
  • manókat,
  • tündéreket,
  • különböző erdei állatokat,
  • házikót,
  • kertet,
  • kerítést és
  • egyéb kiegészítőket.
Majd építs fel egy igazi tündérvilágot az asztalod közepére! Kisgyermekes családoknál ez a kompozíció nem biztos, hogy sokáig ép marad, de ha mindenképp szeretnéd megvalósítani, akkor keress nekik biztonságos helyet! Minden ilyen kiegészítő csak közelebb hozza a tavaszt otthonodhoz és könnyen elfelejtheted a hideg, téli napokat egy könnyed dekorációval.
 
 
Raktáron
Őzike 5x4x10cm 4 féle választható
2.160 Ft
Raktáron
Gomba figura fiú 7x5x14cm
1.320 Ft
Raktáron
Kerámia süni 2db + gomba barna 3x5cm
1.120 Ft
Raktáron
Gomba figura lány 7x5x14cm
1.320 Ft
 
 
Raktáron
Tündérkert kerítés 5,6x1,2x3,3cm barna
470 Ft
Raktáron
Kerámia tündér álló zöld levélen 6x12cm
1.010 Ft
Raktáron
Kerámia tündér álló zöld + lev. 6x12cm
1.010 Ft
Raktáron
Tündérkert virágház 8,8x8x14cm barna
3.350 Ft
Tavaszi dekorációs ötletek ablakra
Természetesen az ablakod sem maradhat ki a tavaszi dekor ötletek sorából, így érdemes erre is időt és energiát fordítanod. Készíthetsz koszorút, színes textil gyöngyökből, ami feldobja majd a lakás hangulatát. Nincs másra szükséged csak egy erős zsinegre, valamint egy stabil keretre, ami megtartja a golyókat. A dekorációs ötletek tavaszra még nem merülnek ki ennyiben! Ezek közül nem maradhat ki a virágkoszorú sem, amely az asztalod és az ablakod is díszítheti. Érdemes kisebb fejű virágokat használni, hogy könnyebben elférjenek egymás mellett, vagy egy pár nagyobbat kiegészíteni apróbb verziókkal. Lehet egyszínű és színes is, a lényeg, hogy jól mutasson az otthonodban! A koszorúk tisztítása kissé körülményesebb, mint az asztalon található díszeké, de egy apró, vizes ecsettel könnyedén leszedheted róluk a ráragadt pormaradványokat.
Tavaszi dekorációs ötletek ajtóra
A kreatív ötletek tavaszi dekorációra következő állomása az ajtó, amely üdvözöl minden hozzánk betérő vendéget, így érdemes feldíszíteni. Ide is jó megoldás lehet az előbb említett virág, vagy textillabda koszorú, de egy kedves üdvözlő táblácska sokat dobhat a lakásunk megjelenésén. Az ezen helyet kapott kedves üzenet mosolyt csal majd a látogatók arcára és már is jókedvben lépnek be hozzánk. A különböző, itt felsorolt dekorációs ötletek tavaszra könnyen megvalósíthatóak, nem szükséges hozzájuk nagy szaktudást, csak a jó alapanyagok, amiket a DekorPlaza.hu felületéről könnyen megrendelhetsz otthonodba. A tisztántartásuk nem bonyolult, nem igényelnek különleges tisztítószereket és hatalmas, takarítási rituálét sem kell elképzelni melléjük.
 
 
Raktáron
Élethű szálas gumitulipán - Dús szirmú - Sárga
1.110 Ft
Raktáron
Fa virágos koszorú pink - Isten hozott 15cm
900 Ft
Raktáron
Fa szív koszorú pink - Édes otthon 12cm
860 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán - Pink
980 Ft

 

Röviden a DekorPlaza-ról:

A DekorPlaza webshopja számos dekorációt és egyéb kelléket kínál, amely elérhető az ország bármely pontjáról. Célunk, hogy vásárlóink minden évszakhoz és ünnephez kapcsolódóan megtalálják a megfelelő termékeket és díszeket. Segítünk karácsonyi hangulatot teremteni otthonodba és megtanítunk az oázis megfelelő használatára is! Ehhez minden szükséges eszköz és kellék megtalálható a weboldalon!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: dekor dekoráció tavasz