Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Oázis, tűzőhab

Az egyik legfontosabb virágkötészeti elem az oázis, más néven tűzőhab. Segítségével változatos, akár bonyolultabb virágkompozíciókat is létrehozhatunk: az évszak, az esemény vagy az adott helyiség jellegének megfelelően. Két fő típusa a száraz oázis és a vizes oázis. A tűzőhab használata egyszerű: beletűzzük a kiválasztott díszeket, virágokat, és máris csodálhatjuk létrehozott kompozíciónkat. Webshopunkban mind vizes, mind száraz tűzőhabok széles választékát böngészheted végig. Alakjuk szerint - többek között - gömbök, mikrofonok, szívek, cilinderek és oválisok közül választhatsz. Fedezd fel webáruházunk kínálatát, és add le virág oázis rendelésedet még ma!
Rendezés:

Vizes oázis Cilinder 14x7cm diy

360 Ft
Raktáron
(1)

Vizes oázis Cylinder 8x5cm

110 Ft
Raktáron
(1)

Cilinder száraz 8x5cm diy

170 Ft
Raktáron

Oázis gömb 120mm

1.350 Ft
Raktáron

Oázis gömb 9 cm hálóban

710 Ft
Raktáron

Száraz oázis gömb 9 cm

720 Ft
Raktáron

Oázis gömb 140mm

1.950 Ft
Raktáron

Oázis vizes karika tűzőhab 20cm-es

2.850 Ft
Raktáron
(1)

Oázis gömb 14 cm hálóban

2.190 Ft
Raktáron

Oázis gömb 200mm

3.890 Ft
Raktáron

Az oázis, más néven tűzőhab kritikus elemei a virágkötészeti és dekorációs munkáknak. Ezek az anyagok biztosítják a virágok és díszítő elemek stabilitását, frissességét és látványos megjelenítését. Kínálatunk széles választékot kínál, beleértve a vizes és száraz típusokat, hogy minden virágkötészeti és dekorációs igényt kielégítsenek.

Oázis típusok

Vizes oázis:

Ha vízigényesebb növényekkel dolgozunk (vágott virágok, aralia, eukaliptusz, stb.), a vizes tűzőhab akár több napra elegendő vizet is biztosít nekik. Így lehetőséget nyújt az előredolgozásra, ha egy fontos eseményre készítjük. Ehhez nem kell mást tennünk, mint jól megmártani a tűzőhabot előzőleg egy vizes edényben.

  • Alkalmazás: A vizes tűzőhabok kifejezetten friss virágokhoz lettek tervezve, melyek nagy mennyiségű vizet igényelnek a hosszabb ideig tartó frissesség érdekében.
  • Jellemzők: Ez a dekoroázis képes nagy mennyiségű vizet magában tartani, biztosítva a virágok folyamatos hidratálását.
  • Felhasználás: Ideális esküvők, rendezvények és egyéb olyan alkalmak számára, ahol a friss virágok megjelenése kulcsfontosságú.
 

Száraz oázis:

A selyemvirágok és műnövények, kiegészítő kellékek (például keretek, díszek, termések) megtartására a száraz tűzőhab a legmegfelelőbb. Mivel sűrű, tömör anyagból készült, bármilyen, akár robusztusabb méretű dekorelemet is képes megtartani. Emellett attól sem kell tartanunk, hogy bármi kiesne belőle - főleg, ha a beletűzendő szárak végeit ragasztóval rögzítjük.

  • Alkalmazás: Ez a dekor oázis különösen alkalmas szárazvirágokhoz, művirágokhoz és egyéb nem vízigényes díszítő elemekhez.
  • Jellemzők: Nem tartja meg a vizet, így nem károsítja a száraz dekorációs elemeket.
  • Felhasználás: Tökéletes választás beltéri dekorációkhoz, ahol a víz használata nem kívánatos vagy szükséges.

Engedd szárnyalni a képzeleted!

A lehetőségek száma, ha igazán belemerülünk a virágkötészetbe, szinte végtelen. Ha nem épp egy tematikus rendezvényre készülünk, inspirálódhatunk a természetből is. Az évszakok ritmusának megfelelően tavasszal és nyáron friss levelekből, kagylókból, virágokból is létrehozhatóak meseszép koszorúk, tűzőhab alapú asztaldíszek. 

A hűvösebb idő beköszöntével ősszel termésekből (vadgesztenye, dióhéj, mogyoró), télen pedig fenyőgallyakkal és -tobozokból alkothatunk varázslatos kompozíciókat. A kézműveskedést pedig akár családi programmá is alakíthatjuk. Szinte biztos, hogy az apróságok is örömmel csatlakoznának, legalább a díszítőelemek előkészítésében hozzánk.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legjobb virág oázisokaz csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd új kreatív hobbi kellékeidet.