Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Oázis, tűzőhab

Az egyik legfontosabb virágkötészeti elem az oázis, más néven tűzőhab. Segítségével változatos, akár bonyolultabb virágkompozíciókat is létrehozhatunk: az évszak, az esemény vagy az adott helyiség jellegének megfelelően. Két fő típusa a száraz oázis és a vizes oázis. A tűzőhab használata egyszerű: beletűzzük a kiválasztott díszeket, virágokat, és máris csodálhatjuk létrehozott kompozíciónkat. Webshopunkban mind vizes, mind száraz tűzőhabok széles választékát böngészheted végig. Alakjuk szerint - többek között - gömbök, mikrofonok, szívek, cilinderek és oválisok közül választhatsz. Fedezd fel webáruházunk kínálatát, és add le virág oázis rendelésedet még ma!
Rendezés:

Vizes oázis Cylinder 8x5cm

110 Ft
Raktáron
(1)

Száraz oázis gömb 9 cm

720 Ft
Raktáron

Cilinder száraz 8x5cm diy

170 Ft
Raktáron

Oázis gömb 200mm

3.890 Ft
Raktáron

Oázis gömb 90 mm

600 Ft
Raktáron

Az oázis, más néven tűzőhab kritikus elemei a virágkötészeti és dekorációs munkáknak. Ezek az anyagok biztosítják a virágok és díszítő elemek stabilitását, frissességét és látványos megjelenítését. Kínálatunk széles választékot kínál, beleértve a vizes és száraz típusokat, hogy minden virágkötészeti és dekorációs igényt kielégítsenek.

Oázis típusok

Vizes oázis:

Ha vízigényesebb növényekkel dolgozunk (vágott virágok, aralia, eukaliptusz, stb.), a vizes tűzőhab akár több napra elegendő vizet is biztosít nekik. Így lehetőséget nyújt az előredolgozásra, ha egy fontos eseményre készítjük. Ehhez nem kell mást tennünk, mint jól megmártani a tűzőhabot előzőleg egy vizes edényben.

  • Alkalmazás: A vizes tűzőhabok kifejezetten friss virágokhoz lettek tervezve, melyek nagy mennyiségű vizet igényelnek a hosszabb ideig tartó frissesség érdekében.
  • Jellemzők: Ez a dekoroázis képes nagy mennyiségű vizet magában tartani, biztosítva a virágok folyamatos hidratálását.
  • Felhasználás: Ideális esküvők, rendezvények és egyéb olyan alkalmak számára, ahol a friss virágok megjelenése kulcsfontosságú.
 

Száraz oázis:

A selyemvirágok és műnövények, kiegészítő kellékek (például keretek, díszek, termések) megtartására a száraz tűzőhab a legmegfelelőbb. Mivel sűrű, tömör anyagból készült, bármilyen, akár robusztusabb méretű dekorelemet is képes megtartani. Emellett attól sem kell tartanunk, hogy bármi kiesne belőle - főleg, ha a beletűzendő szárak végeit ragasztóval rögzítjük.

  • Alkalmazás: Ez a dekor oázis különösen alkalmas szárazvirágokhoz, művirágokhoz és egyéb nem vízigényes díszítő elemekhez.
  • Jellemzők: Nem tartja meg a vizet, így nem károsítja a száraz dekorációs elemeket.
  • Felhasználás: Tökéletes választás beltéri dekorációkhoz, ahol a víz használata nem kívánatos vagy szükséges.

Engedd szárnyalni a képzeleted!

A lehetőségek száma, ha igazán belemerülünk a virágkötészetbe, szinte végtelen. Ha nem épp egy tematikus rendezvényre készülünk, inspirálódhatunk a természetből is. Az évszakok ritmusának megfelelően tavasszal és nyáron friss levelekből, kagylókból, virágokból is létrehozhatóak meseszép koszorúk, tűzőhab alapú asztaldíszek. 

A hűvösebb idő beköszöntével ősszel termésekből (vadgesztenye, dióhéj, mogyoró), télen pedig fenyőgallyakkal és -tobozokból alkothatunk varázslatos kompozíciókat. A kézműveskedést pedig akár családi programmá is alakíthatjuk. Szinte biztos, hogy az apróságok is örömmel csatlakoznának, legalább a díszítőelemek előkészítésében hozzánk.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legjobb virág oázisokaz csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd új kreatív hobbi kellékeidet.