Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Örökrózsa, fém rózsa

Az örökrózsák és fém rózsák olyan csodás dekorációs elemek, amelyek örökké megőrzik ragyogó szépségüket. Ezek a kifinomult rózsák fémbe öntött rózsasziromokból készülnek, így sosem hervadnak el. Az örökrózsák ideális ajándékok szeretteidnek, különleges alkalmakra vagy csak egy hétköznapi meglepetésre. Gyönyörű örökrózsáink mindig frissek és épek maradnak, egy életen át tartó örök szépséget képviselnek. Kaphatók dobozban is, de sokszor láthatjuk őket búra alá rejtve vagy külön plexi csomagolásba esetleg üvegvázába elhelyezve. Fedezd fel webáruházunk kínálatát, és válaszd ki a különböző termékeink közül az igényeidnek legmegfelelőbbet!
Rendezés:

Fémrózsa szál 36x7cm - piros

1.160 Ft
Raktáron
(1)

Az örök rózsa dobozok nem csak szépek, de elképesztő praktikusak is, ugyanis a benne lévő örökrózsa hosszú hónapokon, sőt hosszú éveken keresztül pompázik. Ez annak köszönhető, hogy az örökrózsák egy szavatolási folyamaton esnek át, amely során a növényt elkezdik kiszárítani, majd mikor a feje elkókad egy speciális oldatba rakják. Ennek a glicerines oldatnak köszönhetően a rózsák megszívják magukat és belülről tartósításra kerülnek. Ennek köszönhető, hogy az örökrózsák az igazihoz hasonlóan, élénk színekben tündökölnek.

Ugyan itt örökrózsáról beszélünk, a rózsán túl tartósíthatóak más-más növények is, elsősorban a zöld növények, mint például a moha, zuzmó, eukaliptusz és különböző kötésre használt virágok is.

Tudnivalók az örökrózsákról

A DekorPlaza.hu-n kapható örök rózsák olcsón, 6 fejes kiszerelésben és száljával is elérhetőek.

A szálas örökrózsa jelenleg kétféle méretben 30 cm-es és 60 cm-es szárral kapható. Ezek a szálas rózsák külön a saját dobozukba csomagolva érkeznek meg a vásárlókhoz, vagy az ünnepelthez, ha ajándékba küldjük őket.

A szerelmes párok férfi tagjai kifejezetten szeretik párjuknak ajándékozni, hisz szerelmük is örök, úgy mint a rózsa.

Noha ez nem is teljesen igaz, mert az örökrózsák élettartama 2 és 6 év között van valahol, mi a kedves vásárlóinknak általában 3 évet mondunk, mert az általunk forgalmazott Rose Amor örökrózsák még sose mentek tönkre három évnél rövidebb idő alatt.

Tudnivalók a fém rózsákról

A fém rózsák különleges díszítő elemek lehetnek, amelyek szimbolikus és dekoratív jelentőséggel bírnak. Íme néhány tudnivaló a fém rózsákról:

  • Anyagok és készítési módok: A fém rózsák készülhetnek különböző fémekből, például rézből, aranyból, acélból vagy alumíniumból. Ezek a fémek lehetnek fényesek, mattak vagy akár színezettek is. A rózsákat kézzel formálják, gyakran részletes kidolgozással, hogy megőrizzék a virágok természetes megjelenését.
  • Szimbolika: A fém rózsák különböző jelentéseket hordozhatnak. Az örök szerelem és szenvedély szimbólumai lehetnek. Emellett az örök életet, szépséget és tartósságot is jelképezhetik.
  • Ajándék: Ezek a rózsák kiváló ajándékok lehetnek különleges alkalmakra, például házassági évfordulóra vagy születésnapra. Mivel tartósak és időtállóak, gyakran választják az emlékek megörökítésére és az örökkévalóság kifejezésére.
  • Különleges készítési módok: Néhány fém rózsa még különlegesebb is lehet. Például vannak olyan készítőművészek, akik olyan rózsákat hoznak létre, amelyek valódi rózsaszirmokból és egyéb természetes elemekből készülnek, majd bevonják őket valamilyen fémmel.
  • Tartósság: Tartósak és hosszú élettartamúak. Nem hervadnak el, nem száradnak ki, és nem igényelnek gondozást, mint a valódi virágok. Így évekig örömet szerezhetnek anélkül, hogy veszítenének szépségükből.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Nálunk minden örökrózsa az igazi pontos mása. Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legszebb örök rózsát vagy fém rózsát csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekész