Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Kerti szerszám

A Kerti Szerszám kategóriánkban a legjobb minőségű kerti eszközöket találod, amelyekkel a kertgondozás egyszerűbbé és hatékonyabbá válhat. Legyen szó ásásról, metszésről vagy talajművelésről, nálunk minden szükséges eszközt megtalálsz. Kínálatunk széles választékot kínálja a legkülönfélébb kerti munkákhoz, beleértve a kézi szerszámokat, mint amilyen a gereblye, ásó, kapa vagy metszőolló. Mindegyik eszközünk a tartósság és a megbízhatóság szempontjából van kiválasztva, hogy segítsenek a kertészeknek a legjobb eredmények elérésében. Válassz professzionális minőségű kerti szerszámokat kínálatunkból, hogy kerted ápolása hatékony legyen!
Rendezés:

Metszőolló

2.310 Ft
Raktáron

Metszőolló 18x5x1,5cm KINZO

1.100 Ft
Raktáron

Kerti szerszámok 2db-os mini

1.040 Ft
Raktáron

Hőmérő fém 30 x 6,5cm

2.340 Ft
Raktáron

Metszőolló 20cm Kinzo

1.560 Ft
Raktáron

Kézi ásó fanyelű 34cm KINZO

1.070 Ft
Raktáron

Metszőolló rozsdamentes 21cm

4.710 Ft
Raktáron

RESPANA VILLA - FEKETE

930 Ft
Raktáron

RESPANA VILLA ABS - SZÜRKE

1.030 Ft
Raktáron

RESPANA LYUKÁSÓ - FEKETE

990 Ft
Raktáron

Térdelő párna 16x41cm KINZO

1.100 Ft
Raktáron

Kerti olló

1.340 Ft
Raktáron

Fedezd fel kerti szerszám kínálatunkat, amely ideális társad lesz a kertgondozás minden területén. Akár profi kertész vagy, akár csak szereted a növények közelségét és a szabadban töltött időt, eszközeink segítségével a kerti munka nemcsak hatékonyabb, hanem élvezetesebb is lesz. Kínálatunkban minden megtalálható, ami a kertápolásához szükséges. Tökéletesítsd kertészeti technikáidat és változtasd kertedet egy virágzó paradicsommá kiváló minőségű kerti eszközeink segítségével.

Kerti szerszámaink jellemzői

  • Robusztus anyagok: Minőségi anyagokból készült eszközeink garantálják a hosszú élettartamot.
  • Ergonómiai tervezés: Kényelmes fogású szerszámok, amelyek csökkentik a kéz és a csukló fáradását, így hosszabb ideig tartó munka esetén is kényelmesek.
  • Széles választék: Minden kerti feladathoz megtalálható a megfelelő eszköz, legyen az ásó, kapa, gereblye, metszőolló vagy locsolókanna.
  • Környezetbarát: Eszközeink nem csak a kertedre, hanem a környezetre is óvó hatással vannak, minimalizálva a káros anyagok kibocsátását.

Miért fontosak a megfelelő kerti szerszámok?

A megfelelő kerti szerszámok használata növeli a munka hatékonyságát és csökkenti a fizikai erőfeszítést. Az ergonomikusan tervezett szerszámokkal könnyebb a talaj előkészítése, a növények ültetése és ápolása, így több idő jut magára a kertészkedés örömére. A különböző kerti eszközök segítségével precízebben és gyorsabban végezhető el a munka, ami egészségesebb növényekhez és szebb kertképhez vezet.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legjobb kerti szerszámot csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd új kerti eszközeidet!