Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Kerti szerszám

A Kerti Szerszám kategóriánkban a legjobb minőségű kerti eszközöket találod, amelyekkel a kertgondozás egyszerűbbé és hatékonyabbá válhat. Legyen szó ásásról, metszésről vagy talajművelésről, nálunk minden szükséges eszközt megtalálsz. Kínálatunk széles választékot kínálja a legkülönfélébb kerti munkákhoz, beleértve a kézi szerszámokat, mint amilyen a gereblye, ásó, kapa vagy metszőolló. Mindegyik eszközünk a tartósság és a megbízhatóság szempontjából van kiválasztva, hogy segítsenek a kertészeknek a legjobb eredmények elérésében. Válassz professzionális minőségű kerti szerszámokat kínálatunkból, hogy kerted ápolása hatékony legyen!
Rendezés:

Metszőolló 18x5x1,5cm KINZO

1.100 Ft
Raktáron

Metszőolló

2.310 Ft
Raktáron

Kerti szerszámok 2db-os mini

1.040 Ft
Raktáron

Hőmérő fém 30 x 6,5cm

2.340 Ft
Raktáron

Metszőolló 20cm Kinzo

1.560 Ft
Raktáron

Kézi ásó fanyelű 34cm KINZO

1.070 Ft
Raktáron

Metszőolló rozsdamentes 21cm

4.710 Ft
Raktáron

Metszőolló 14cm

2.450 Ft
Raktáron

RESPANA VILLA - FEKETE

930 Ft
Raktáron

RESPANA VILLA ABS - SZÜRKE

1.030 Ft
Raktáron

RESPANA LYUKÁSÓ - FEKETE

990 Ft
Raktáron

Térdelő párna 16x41cm KINZO

1.100 Ft
Raktáron

Kerti olló

1.340 Ft
Raktáron

Fedezd fel kerti szerszám kínálatunkat, amely ideális társad lesz a kertgondozás minden területén. Akár profi kertész vagy, akár csak szereted a növények közelségét és a szabadban töltött időt, eszközeink segítségével a kerti munka nemcsak hatékonyabb, hanem élvezetesebb is lesz. Kínálatunkban minden megtalálható, ami a kertápolásához szükséges. Tökéletesítsd kertészeti technikáidat és változtasd kertedet egy virágzó paradicsommá kiváló minőségű kerti eszközeink segítségével.

Kerti szerszámaink jellemzői

  • Robusztus anyagok: Minőségi anyagokból készült eszközeink garantálják a hosszú élettartamot.
  • Ergonómiai tervezés: Kényelmes fogású szerszámok, amelyek csökkentik a kéz és a csukló fáradását, így hosszabb ideig tartó munka esetén is kényelmesek.
  • Széles választék: Minden kerti feladathoz megtalálható a megfelelő eszköz, legyen az ásó, kapa, gereblye, metszőolló vagy locsolókanna.
  • Környezetbarát: Eszközeink nem csak a kertedre, hanem a környezetre is óvó hatással vannak, minimalizálva a káros anyagok kibocsátását.

Miért fontosak a megfelelő kerti szerszámok?

A megfelelő kerti szerszámok használata növeli a munka hatékonyságát és csökkenti a fizikai erőfeszítést. Az ergonomikusan tervezett szerszámokkal könnyebb a talaj előkészítése, a növények ültetése és ápolása, így több idő jut magára a kertészkedés örömére. A különböző kerti eszközök segítségével precízebben és gyorsabban végezhető el a munka, ami egészségesebb növényekhez és szebb kertképhez vezet.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legjobb kerti szerszámot csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd új kerti eszközeidet!