Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Virágkötészeti kellékek

A virágkötészeti kellékek kategóriánk széles választékot kínál azoknak, akik szeretnék kifejezni kreativitásukat. Itt találhatók a díszített koszorúk, amelyek stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöznek otthoni vagy ünnepi dekorációinknak. A dekor drótok, zsinórok, damilok, organza tasakok, koszorú alapok és papír szalagok kiválóan alkalmasak a saját koszorúk és dekorációk készítésére, míg az oázisok és tűzőhabok segítenek a virágok frissességének fenntartásában. A szárazvirágok természetes és időtálló megjelenését adnak alkotásainknak, míg a különféle dekor tálak ideálisak az elegáns virágkompozíciók bemutatására. Fedezd fel a virágkötészeti termékeink széles választékát, és alkosson csodálatos és egyedi alkotásokat, melyek garantáltan feldobják otthonodat és eseményeidet.

Rendezés:

Vizes oázis Cilinder 14x7cm diy

360 Ft
Raktáron
(1)

Vizes oázis Cylinder 8x5cm

110 Ft
Raktáron
(1)

Izlandi zuzmó natúr 250g

3.140 Ft
Raktáron

Koszorú alap vessző 20 cm fehér

1.220 Ft
Raktáron
(2)

Gombostű 50g fém 2,6cm

360 Ft
Raktáron

Raffia zöld 20gr.

660 Ft
Raktáron

Spárga szürke 30m

530 Ft
Raktáron

Cilinder száraz 8x5cm diy

170 Ft
Raktáron

Fagyapot natúr 30g

990 Ft
Raktáron

Spárga /50g/

540 Ft
Raktáron

Dekordrót réz 0,4mm x 8m

540 Ft
Raktáron

Szalma alap 20 cm

540 Ft
Raktáron

Száraz oázis gömb 9 cm

720 Ft
Raktáron

Pamut kötél 5mm x 5m

710 Ft
Raktáron

Raffia barna 20gr.

490 Ft
Raktáron

Szizál barna 30gr

630 Ft
Raktáron

A virágkötészeti kellékek webáruházunk egy igazi paradicsom minden virágkötészet iránt érdeklődő számára. Itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a virágkötészeti alkotások elkészítéséhez - legyen szó kezdő vagy profi virágkötőről. A kínálatunkban szereplő termékek és alapanyagok széles skálájának köszönhetően mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő anyagokat.

Virágkötészeti alapanyagok és kellékek

  • Dekor drót és damil: Ezek az alapvető kellékek tökéletesek a virágok és díszítő elemek rögzítéséhez, formázásához. A dekor drót olyan virágkötészeti anyag, amely rugalmas és könnyen alakítható, míg a damil láthatatlan rögzítést tesz lehetővé.
  • Zsinór és juta kötél: A természetes megjelenésű zsinór és juta kötél kiválóan alkalmasak a rusztikus stílusú virágkötészeti alkotásokhoz, erős és dekoratív kötözéshez.
  • Papír szalag: A színes és mintás papír szalagokkal kreatív és személyre szabott megjelenést adhatsz a virágcsokroknak és díszítéseknek.
  • Organza tasak: Tökéletes választás apró ajándékok, magvak vagy szárított virágok elegáns csomagolásához.
  • Koszorú alap: Különböző méretű és formájú koszorú alapok, amelyek ideálisak koszorúk és különféle díszítő elemek készítéséhez.
  • Oázis és tűzőhab: Ezek az alapanyagok elengedhetetlenek a friss virágok helyben tartásához és a kreatív kompozíciók kialakításához.

Dekorációs és tároló elemek

  • Virág fiola: Különféle méretű és stílusú műanyag fiolák, amelyek tökéletesek virágok és apró díszítő elemek bemutatására.
  • Dekor tál: Elegáns és stílusos dekor tálcák, amelyek ideálisak asztali díszítéshez és kompozíciók alapjaként.
  • Dekor doboz: Ezek a dobozok ideálisak ajándékcsomagoláshoz, dekoratív tárolóként, vagy akár önálló díszítő elemként is használhatóak.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legszebb virágkötészeti kellékeket csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd új kreatív hobbi kellékeidet.