Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Virágföld

A Virágföld kategóriánkban minden szükséges terméket megtalálsz, amelyekkel tökéletes alapot biztosíthatsz növényeid számára. Legyen szó beltéri dísznövényekről, erkélyen nevelt virágokról vagy kerti növényekről, általános virágföldjeink és trágyáink segítenek biztosítani a növények egészséges növekedését és virágzását. Kínálatunk magába foglalja a különböző típusú virágföldeket, amelyek kifejezetten arra lettek kifejlesztve, hogy megfeleljenek a legkülönbözőbb növénytípusok igényeinek. Akár tápláló trágyát keresel, hogy extra tápanyagokkal lásd el növényeidet, akár speciális virágföldet, ami elősegíti a gyors gyökérképződést és a növények egészséges fejlődését, nálunk minden megtalálható. Válaszd ki a szükséges virágföldet kínálatunkból, hogy növényeid a lehető legjobban fejlődhessenek!
Rendezés:

FLORIMO orchidea föld 3L

1.160 Ft
Raktáron

A virágföld kulcsfontosságú eleme minden kertészeti projektnek, akár otthoni, akár szakmai használatra kerül sor. A megfelelő virágföld kiválasztása elengedhetetlen a növények egészséges növekedéséhez és virágzásához. Kínálatunkban megtalálható a trágyával gazdagított általános virágföld, amely tökéletes alapot biztosít a legtöbb növény számára, valamint speciális keverékek, amelyek különféle növénytípusok igényeit elégítik ki.

Virágföld kínálatunk jellemzői

  • Általános virágföld: Ideális választás számos beltéri és kültéri növény számára, biztosítva a szükséges tápanyagokat a növények egészséges fejlődéséhez.
  • Trágya: Természetes vagy mesterséges trágya hozzáadásával a virágföld még táplálóbbá válik, elősegítve a növények gyors növekedését és erős gyökérrendszerének kialakulását.
  • Speciális keverékek: A különleges igényű növények, mint az orchideák, citrusfélék vagy kaktuszok számára kifejlesztett keverékek, amelyek a lehető legjobb környezetet biztosítják a növényeknek.

Miért fontos a megfelelő virágföld kiválasztása?

A megfelelő virágföld kiválasztása döntő fontosságú a növények egészsége és virágzása szempontjából. A jó minőségű virágföld nem csak a növények táplálását szolgálja, hanem segít a gyökérrendszer megfelelő fejlődésében, a vízelvezetésben és a levegőzésben is, ezzel megakadályozza a gyökérrothadást és más betegségek kialakulását.

Büszkén forgalmazzuk a FLORIMO termékcsaládot

A kertészet szerelmesei számára örömmel jelentjük be, hogy virágföld választékunkban a kiváló minőségű FLORIMO termékcsalád termékei találhatók meg. Büszkék vagyunk arra, hogy Észak-Magyarország első számú és legnagyobb FLORIMO kereskedelmi partnereként szolgálhatjuk ki vásárlóinkat. FLORIMO virágföld kínálatunk kiemelkedően magas minőségével és széles választékával biztosítja, hogy minden kertészeti projekt sikerrel záruljon.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legjobb virágföldet és trágyát csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd új virágföldedet!