Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Üzletünk

Dekor, ajándék és virágbolt Miskolcon

Cégünk az Észak-Kelet Flóra Kft., amelynek fő tevékenységi köre a vágott és cserepes virág, virágkötészeti kellék, kreatív hobbi, valamint dekorációs- és ajándéktárgy importálása, kis és nagykereskedése. A legfontosabb számunkra vásárlóink elégedettsége. Ezért folyamatosan frissülő, az aktuális trendeknek megfelelő, széleskörű termékpalettával várjuk kedves vásárlóink az év minden szezonjában. Miskolci dekor boltunk a régió legnagyobb virág, dekoráció és ajándék üzlete.

Dekor, ajándék és virágbolt Miskolcon - bejárat

Miskolci dekor boltunk története

2000: 2000. november 5-én nyitotta meg kapuit jelenlegi dekor üzletünk, habár akkor még egy teljesen más koncepcióban, mint amilyenben ma működik. Az évek során folyamatosan fejlesztettük és bővítettük kínálatunkat, így jutottunk el oda, hogy ma már több mint 30.000 fajta különböző termék közül válogathatnak vásárlóink. A csarnokon belül található hűtőházunk, ahol a friss vágott virágokat tároljuk a számukra kedvező hűvös környezetben.

2004: 2004-ben megnyitottuk 400 négyzetméteres üvegházunkat, ahol több mint 90 fajta szobanövény és palánta található. Miskolci üvegházunkban továbbá megtalálhatók a növényekhez szükséges tápoldatok, kerti szerszámok és eszközök széles választéka is. Hatalmas szín és méretválasztékban várjuk vásárlóinkat kerámia kaspó és kültéri-beltéri cserép részlegünkön is.

2006-2007: 2006-2007-ben raktárunk és telephelyünk bővítésének érdekében a mögöttünk lévő ingatlan megvásárlásával bővültünk, így immár közel 2 hektáros területen várjuk kedves vásárlóinkat.

2015: 2015-ben hatalmas törés történt miskolci ajándékboltunk történetében: mindent, amit felépítettünk, a tűz martalékává vált. Azonban hűséges vevőink és partnereink mellettünk maradtak, rengeteg segítségnek és akaratnak köszönhetően sikerült egy év alatt újjáépítenünk csarnokunkat és ismét élettel megtölteni.

2020: 2020-ban egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk: megalapítottuk webáruházunkat, a DekorPlaza.hu-t. Ezzel a lépéssel még több vásárlóhoz juttathatjuk el minőségi termékeink az ország bármely pontjára.

2021: 2021-ben egy sikeres pályázat eredményeként napelemekkel tudtuk energiahasznosításunkat fejleszteni, illetve korszerűsíteni számítógépes rendszereinket.

Céljaink

Céljaink között van telephelyünk és cégünk folyamatos fejlesztése és innovatív megoldások alkalmazása. Szeretnénk egy olyan légkört, környezetet teremteni dekor boltunkban Miskolcon, hogy az ember jól érezze magát nálunk és ha bármilyen virágról vagy otthondekorációról van szó akkor azt nálunk megtalálja.

Virágbolt Miskolc, csarnok belseje

Szolgáltatásaink

  • Virágküldés: Népszerű szolgáltatásaink közé tartozik a virágküldés Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. Akár egy szülinapra, évfordulóra vagy különleges alkalomra szeretnél virágcsokrot küldeni, mi megoldjuk! Rózsacsokroktól kezdve széles virágválasztékkal állunk rendelkezésedre.
  • Esküvői dekoráció: Tapasztalt esküvői dekoratőr csapattal rendelkezünk, akik varázslatos esküvői dekorációkat készítenek egyedi igényeid alapján.   
  • Rendezvény dekoráció: Rendezvény dekoráció készítésével is foglalkozunk. Dekorációs megoldások széles választékával varázsolunk el minden rendezvényt, legyen az céges esemény, évforduló, vagy születésnapi party.
  • Növénybérlés: Cégünk növénybérlési szolgáltatást is kínál Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. Széles választékot kínálunk dísznövényekből, cserepekből és kaspókból.
  • Esküvői autóbérlés: Lehetőség van nálunk Rolls Royce autókölcsönzésre is esküvőre, fotózásra és eseményekre. A Rolls Royce bérlés Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében lehetséges.
  • Irodabérlés: Iroda bérlés Miskolc belvárosában a Szeles utca 63-69. szám alatti virág nagykereskedésünk udvarának hátsó épületében.
  • Koszorú küldés: Az Észak-Kelet Flóra Kft. mély tisztelettel és gondoskodással kínálja kegyeleti koszorúküldési szolgáltatását is Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. Cégünk segítségével a legnagyobb tisztelettel és méltósággal adhatók át az utolsó üzenetek.
  • Májuskosár: Május kosarunkkal életre keltjük a hagyományokat, és segítünk a szerelmi érzelmek szimbolikus kifejezésében.

A fent említett szolgáltatásainkról részletesebben a viragmiskolc.hu oldalon olvashatsz!

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nem csak viszonteladókat, hanem a lakosságot is kiszolgáljuk. Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti a növényeket, a szépséget és szeretné otthonát igényes, szép tárgyakkal körülvenni.

Hálásak vagyunk vásárlóinknak a belénk fektetett bizalomért, és igyekszünk ezt mindig friss és aktuális árukészlettel, illetve baráti árakkal meghálálni. Szeretettel várunk mindenkit az Észak-Kelet Flóra virágboltban Miskolcon.