Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Esküvői fotóalbum, képkeret

Az esküvői fotóalbum, képkeret kategóriában megtalálod a tökéletes megoldást, hogy megőrizd és megoszd az esküvői emlékeket. Fedezd fel a modern és elegáns esküvői képkereteket, amelyek méltó módon örökítik meg az legfontosabb pillanataitokat. Válassz a számos stílus és méret közül, hogy megtaláld a tökéletes esküvői keretet az emlékeknek. Az exkluzív esküvői albumok kiváló tárolási lehetőséget nyújtanak a legszebb emlékeknek, melyeket örökké megőrizhetsz és megoszthatsz szeretteiddel. Adj új értelmet az emlékeknek az esküvői fotóalbumok és képkeretek segítségével!

Rendezés:

Kép keret 33x24 cm fa

3.190 Ft
Raktáron

Kép keret 19x14 cm fa

1.520 Ft
Raktáron

Fotóalbum 10x15cm /100 kép

2.570 Ft
Raktáron

Képkeret 20x25cm

1.560 Ft
Raktáron

Az esküvői fotóalbumok és esküvői képkeretek nem csak helyet biztosítanak az esküvő napján készült fényképek számára, hanem lehetővé teszik, hogy a párok a különleges pillanatokat elegáns és stílusos módon örökíthessék meg. Webshopunk széles választékot kínál az esküvői albumoktól kezdve a fotókönyveken át a képkeretekig, így mindenki megtalálhatja a tökéletes megoldást az emlékek megőrzésére.

Esküvői fotóalbumok jellemzői

  • Személyre szabhatóság: Az esküvői albumok lehetővé teszik, hogy a párok saját kezűleg válogassák és rendezzék a fotókat. Így létrehozhatnak egy teljesen személyre szabott emlékgyűjteményt. Ez az egyedi megközelítés biztosítja, hogy minden album olyan különleges és egyedi legyen, mint maga az esküvő.
  • Minőség és tartósság: A magas minőségű anyagokból készült esküvői fényképalbumok garantálják, hogy az esküvői fotók generációkon keresztül megőrzik eredeti szépségüket. A tartós borítók és lapok ellenállnak az idő próbájának, így az emlékek évtizedekig élvezhetők maradnak.
  • Stílusos dizájn: A különböző stílusok és méretek széles választéka biztosítja, hogy minden pár megtalálja az őket és az esküvői napjukat leginkább tükröző esküvői fotókönyvet. Legyen szó modern, minimalista dizájnról vagy klasszikus, díszes kivitelről, mindenki megtalálhatja a tökéletes fotóalbumot esküvőre.

Esküvői keretek jellemzői

  • Dekoratív elem: Az esküvői képkeretek nem csak a fotókat helyezik előtérbe, hanem maguk is fontos dekoratív elemekké válnak az otthonban. Különböző stílusok, színek és anyagok segítenek abban, hogy a keretek harmonizáljanak az otthon dekorációjával és hozzájáruljanak annak személyre szabásához.
  • Megőrzés és védelem: A képkeretek esküvőre nem csupán esztétikai szempontból fontosak, hanem védelmet is nyújtanak a fotóknak a fény, a por és a károsodás ellen. Így biztosítható, hogy az esküvői emlékek hosszú ideig megőrizzék frissességüket és színüket.
  • Változatosság: Az képkeretek esküvői kivitelének széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az ideális megjelenítési módot a különleges pillanatok számára. Legyen szó falra szerelhető, álló vagy fekvő keretekről, a választékunk minden igényt kielégít.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része az online rendelés lehetősége az esküvői dekorációs webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legjobb képkeretet fényképalbumot esküvőre csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd új díszeidet.