Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Műnövény

Egy műnövény örökké szobánk éke lehet - hiszen ez a “növénytípus” sosem hervad el. A szintén gyönyörű, ám gyakran ápolásigényes élő növények egyedi igényeit megtanulni nem egyszerű. Egy élethű műnövény esetében ilyesmivel nem kell foglalkoznunk: elég pár hetente áttörölgetni őket, és már kész is vagyunk. Nyugalmat árasztó levendula, elegáns orchidea vagy egzotikus majomkenyérfa? Választékunk széles körű, így könnyen megtalálhatod azt a műnövény dekorációt, amelyik éppen hozzád illik. Ha egy különleges, stílusos dekorációt szeretnél szobádba, válogass kedvedre csodaszép termékeink között!

Rendezés:

Dekor zöld növény 45 cm

5.530 Ft
Raktáron

Mirtuszkocka 24x24cm

1.640 Ft
Raktáron

Élethű kaspós Páfrány 55 cm

12.880 Ft
Raktáron

Dekor zöld növény 26x20cm

3.840 Ft
Raktáron

Dekor zöld növény 30 cm

5.510 Ft
Raktáron

Dekor növény zöld 45 cm

5.760 Ft
Raktáron

Selyem Fikus liana fa 170 cm

61.970 Ft
Raktáron

Élethű hedera 19cm

3.370 Ft
Raktáron

Buxus gömb zöld nagy 49cm

19.350 Ft
Raktáron

Élethű kaspós Fikusz 40 cm

7.680 Ft
Raktáron

Művirág 15 cm

1.680 Ft
Raktáron

Cserepes műnövény 13 cm

1.940 Ft
Raktáron

Csüngő borostyán zöld 70 cm

5.840 Ft
Raktáron

Dekor zöld növény 67 cm

6.700 Ft
Raktáron

Dekor zöld növény 40 cm

6.560 Ft
Raktáron

Dekor növény natúr 90x30cm

14.450 Ft
Raktáron

Műnövény Aloe Vera 45cm

14.940 Ft
Raktáron
 

Olyan, mintha igazi lenne

Mégsem az, és ezt még a sokadik pillantásra sem tudnánk megmondani. Egy élethű műnövény elhozza egy élő növény, virág által nyújtott otthonosságot. Anélkül, hogy bővebb növénytani ismereteket kellene hozzájuk elsajátítanunk. Vagy éppen elköltöznünk. Előfordulhat ugyanis, hogy amelyik növény egy kertes házban kivirulna, azt a télen-nyáron túl száraz, vagy éppen nyirkosabb klímájú panellakás elpusztítja.

Így hiába minden jószándékunk, sajnos gyakori, hogy még nagyobb tudás esetén sem sikerül sokáig életben tartanunk egy-egy növényt. Ilyenkor ahelyett, hogy teljesen feladnánk a növényi dekoráció lehetőségét otthonunkban, érdemes megpróbálkoznunk inkább a műnövényekkel.

Milyen egy minőségi műnövény, és hogyan érdemes ápolnunk?

Nevükkel ellentétben a műnövényeknek is szükségük van a törődésre. Nem annyira, mint egy igazi növénynek, de hasznos, ha nem hagyjuk, hogy leülepedjen rajtuk a por: 2 hetente, egy portörlővel érdemes áttörölgetnünk őket.

Azt a műnövényt pedig, mely lakásunk méltó dísze lehet, az alábbiak jellemzik:

  • Nem hibátlan: Ha az élő növényeket imitáló darabokra vágyunk, jó, ha észben tartjuk: a természet nem törekszik a szimmetriára. A növényvilág változatossága, szépsége is épp a tökéletlenségében rejlik.
  • Matt anyagú: Az élő növények levelei, ha fényesek is, kicsit mindig opálosan ragyognak. Kínálatunkban is épp ilyen műnövényeket tartunk. Hiszen a túlságosan fényes darabokról már messziről sejthetőek, hogy nem igaziak.
  • Természetes színvilágú: Arról még a növényekhez nem értőknek is van elképzelése, hogyan is néz ki egy átlagos pozsgás, virág vagy fűféle. Ám egy neon színekben pompázó, kék vagy lila levelű műnövénynél semmi sem hirdeti jobban egy műnövény gyári mivoltát - ezektől tehát érdemes tartózkodnunk, ha igazán hiteles szobadekorokat tartanánk.
  • Nem a legolcsóbb: Végül, de nem utolsósorban, úgy az igazi, mint a műnövények esetén is a tartósságra törekszünk. Ezért egy igazán exkluzív műnövényért valószínű, hogy kicsit többet kell fizetnünk, mint egy átlagos szobadekorért - viszont tovább is gyönyörködhetünk benne. Az olcsó műnövények gyakran rosszabb minőségűek.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Nálunk minden műnövény az igazi pontos mása. Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legszebb műnövény dekorációt csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd otthonod új, legszebb díszét.