Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Őszi dekoráció a lakásban – Tippek és ötletek

Őszi dekoráció a lakásban – Tippek és ötletek
Az őszi dekoráció a lakásban minden esetben jól mutat. A különböző színek és formák, a hangulat és a dekorációs elemek összhangja egy harmonikus otthont mutat be a vendégeink számára. Ezért is érdemes időt szánni arra, hogy megtaláljuk a tökéletes kiegészítőket, amik házunk díszei leszek. Ezek a legjobb ötletek őszi dekorációhoz!
 
 
Raktáron
Süni figura 7 cm
930 Ft
Raktáron
Kerámia sün álló + gomba barna 4,6cm
1.260 Ft
Raktáron
Kerámia gomba hullámos kalap piros 8,5cm
1.430 Ft
Raktáron
Süni figura 7 cm
930 Ft
Ötletek őszi dekorációhoz – fontos a természet
Ahogy tavasszal a természet ébredését ünnepeljük, úgy ősszel tulajdonképpen felkészülünk a télre és elbúcsúztatjuk a meleg nyarat. Ezek az ötletek az őszi dekorációhoz mind ezt a hangulatot adják vissza, hiszen számtalan kisállat, natúr faanyag és különböző termések is helyet kaptak benne. Milyen elemekkel dolgozzunk az őszi dekorációhoz?
  • Használhatunk kisállat figurákat. Népszerű a süni, a mókus és a különböző kismanók.
  • Bátran választhatunk illatos gyertyákat. A szója gyertyák az utóbbi időben népszerűvé váltak, így kiválóan illenek az őszi dekorációba.
  • Jöhetnek a különböző, bogyós művirágok. Ezek nem hervadnak el, nem hullajtják a leveleiket, csak gyönyörködnünk kell bennük minden nap. 
  • Ne felejtkezzünk meg a gombákról sem, amelyek tökéletesen mutatnak akár az asztalon, akár egy vázában, de még fa kivitelben is.
Ezek az egyszerű őszi dekor tippek könnyen feldobhatják az otthonunkat és könnyen beszerezhetőek a DekorPlaza kínálatából!
Ötletek őszi dekorációhoz – először a lakást dekoráljuk
Ahhoz, hogy megvalósuljanak az ötletek az őszi dekorációhoz, fontos, hogy legyen egy rendszer. Ha az őszi erdő világot akarjuk megjeleníteni otthonunkban, akkor ne térjünk el a témától, vezessük végig az egész házon!

Egy csodálatos őszi dekoráció a nappaliba

Válasszunk olyan elemeket, amik jól harmonizálnak! Egy fagomba kiegészítve egy keretbe helyezett, és kiszínezett fakörtékkel, valamint faszőlővel még a legapróbb kezek számára sem jelent veszélyforrást. Helyezd el ezt a kompozíciót az asztalon, egészítsd ki egy pár szál bogyós virággal és csodáld meg mindennap az őszi dekorációdat.

Őszi dekoráció a szobába

A hálószobát vagy a gyerekszobát is könnyedén feldobhatod ezekkel az őszi dekor tippekkel. Ez a kedves, fából készült képkeret minden gyereknek tetszeni fog, a hálóban elrejtett gombafigurák pedig akár egy őszi, kincskereső játék elemei is lehetnek. Itt érdemes kevesebb elemet használni, pár apróság és már kész is vagyunk!
 
 
Raktáron
Babérbogyó művirág csokor 38 cm magas rózsaszín
1.310 Ft
Raktáron
Őszi pick + gomba 11cm
790 Ft
Raktáron
Bogyós ág 22 cm piros
950 Ft
Raktáron
Bogyós ág 22 cm fehér
950 Ft
 
 
Raktáron
Gomba figura fiú 5x4x11cm
1.160 Ft
Raktáron
Fa gomba 3 pettyes piros 13x9cm
1.140 Ft
Raktáron
Kerámia gomba hullámos kalap piros 12,5cm
3.140 Ft
Raktáron
Gomba figura lány 5x4x11cm
1.160 Ft
Ne felejtsd el feldíszíteni a kinti részt sem
A dekorációs ötletek őszre nem lehetnének teljesek a kinti elemek nélkül. Ahhoz, hogy teljes legyen a harmónia, érdemes pár kiegészítőt elhelyezni az udvaron, az erkélyen és a bejáratnál is!

Őszi dekoráció az erkélyre

Pár ág selyembokor egy földre helyezett vázában kiválóan mutat az erkélyen. Ehhez hozzátársíthatunk pár kedves, makk házacskát és már készen is vagyunk. Néhány elem segítségével már meg is alkottuk az őszi dekorációt!

Őszi dekoráció a bejárathoz

Nincs is jobb ötlet egy őszi koszorúnál. Beszerezhetünk kész változatot is, de egy alap, és az apró, őszi termések segítségével akár megalkothatjuk a saját verziónkat!

Őszi dekoráció az udvarra

A saját kis kertünk ezekkel az őszi dekor tippekkel lesz teljes! A földbe szúrható gombák, lézervágott faformákkal díszített kaspók, valamint a mini manó figurák összhangba helyezik a színekben pompázó természetet. Használjuk bátran bármelyiket és élvezzük a gyönyörű harmóniát!
Fontos, hogy ne essünk túlzásba
Ugyan az őszi dekoráció minden nemében gyönyörű tud lenni, azért érdemes arra figyelnünk, hogy ne essünk túlzásba. A giccses hatás nem tesz jót se a lelkivilágunknak, se a hozzánk érkező vendégeknek, így ügyeljünk arra, hogy használjunk kevesebb, ám de annál jobb kiegészítőket. Kisgyermekes házban kerüljük a könnyen törhető elemeket, valamint arra is figyeljünk, hogy a díszek ne legyenek kézmagasságban. Az udvarra, erkélyre ne helyezzünk el terményeket imitáló másolatokat, ez ugyanis megzavarhatja a madarakat, mókusokat, és könnyen a vesztüket is okozhatja. Érdemes előre megtervezni azt, hogy fog kinézni a lakásunk, kertünk és az erkélyünk. Könnyen inspirálódhatunk weboldalakról vagy a szomszédoktól, de meríthetünk ihletet a természetből is. Majd ezután felkereshetjük a DekorPlaza weboldalát és azonnal meg is rendelhetjük a kívánt termékeket! Ezek az ötletek őszi dekorációhoz remek alapot adnak arra, hogy színes legyen az otthonunk!
 
 
Raktáron
Selyem bokor 54cm zöld
2.510 Ft
Raktáron
Manó álló figura katicával 12cm
1.800 Ft
Raktáron
Natúr fa -Szőlő 5,5cm 5db/cs
720 Ft
Raktáron
Selyem bokor 54cm narancs
2.510 Ft

 

Röviden a DekorPlaza-ról:

A DekorPlaza webshopja számos dekorációt és egyéb kelléket kínál, amely elérhető az ország bármely pontjáról. Célunk, hogy vásárlóink minden évszakhoz és ünnephez kapcsolódóan megtalálják a megfelelő termékeket és díszeket. Segítünk karácsonyi hangulatot teremteni otthonodba és megtanítunk az oázis megfelelő használatára is! Ehhez minden szükséges eszköz és kellék megtalálható a weboldalon!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: asztaldísz kreatív ősz otthon