Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Mitől jó egy szülinapi buli? Mutatjuk!

Mitől jó egy szülinapi buli? Mutatjuk!
Valljuk be magunknak: egy igazán jó szülinapi buli nem működik megfelelő szülinapi ajándék és party kellékek nélkül. Vicceset szeretnél, nőnek, férfinak adnál? Kiegészítő ajándékban is gondolkodsz? Mindenre van megoldás, egyszerűbb, mint hinnéd. 

Létezik tökéletes szülinapi ajándék?

Nehéz kérdés, hogy létezik-e tökéletes szülinapi ajándék, nem mindig lehet eltalálni az ünnepelt ízlését, hangulatát. Törekedni azonban lehet arra, hogy a lehető legjobbat hozd ki az eseményből. Adott például egy szülinapi buli, amire meghívnak, de nem tudod, mit is vigyél magaddal. Szerintünk a vicces ajándék mindenre megoldás!

Ehhez azért valamennyire már ismerned kell az ünnepeltet, de hát minden valószínűség szerint azért hívtak meg, mert van köztetek kapcsolat. Humoros kötények, vicces bögrék, feliratos pólók – több száz terméket sorolhatnánk fel, amik megnevettetnek, illenek az adott szituációhoz és személyhez. Tanácsunk, hogy lehet pikáns is, de ne menjen el az ízléstelenség irányába.

Szülinapi ajándék: laposüveg és örökrózsa

Ajándék férfiaknak? Egy elegáns laposüveg mindenkinek jól jön, még annak is, aki egyébként nem nagyon iszik, ugyanis kiváló dekoráció lehet belőle. Ajándék nőknek? Az örökrózsa remek választás, ha ajándékozni szeretnél, mert gyönyörű, visszafogott és a virágot mindenki szereti. Így aztán biztosan nem hibázhatsz.

Ha házibulira hívtak, ha szülinapi buli, esetleg kerti party a következő állomás, mindenképpen jó kiegészítő ajándékok a party kellékek. Papírpohárból, papírtányérból sosem lehet elég, de a bortartókkal sem hibázhatsz sehol. Ha már bortartó: a borhűtő is jó ajándék, hiszen a jeget is hidegen tarhatja vele a házigazda, de az átlagos pezsgősüveg is éppen passzol bele.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék