Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

karácsony

Mikor lesz feldíszítve a fa anyu?

2020. 10. 16. 00:00:00

Vannak dolgok, amik elválaszthatatlanok egymástól: legyen az nyár és a strandszezon, Halloween és a töklámpások, pont ugyanígy a karácsony is megkerülhetetlen. Az ünnepekhez hozzátartozik a család, a főzés és az ajándékozás. Mindenkiben él egy olyan kép mikor kisgyereként az első gondolatod azon járt,  hogy milyen ajándékot fogsz kapni és az este közeledtével egy gyönyörűen  feldíszített karácsonyfa alatt meglátod álmaid...játékautóját..babáját stb. felbecsülhetetlen.

Karácsonyi dekoráció olcsóbban?

2020. 10. 05. 09:45:34

Tervezed, hogy idén is feldíszíted otthonod karácsonykor?

 

  • Ha igen, megtetted már az első lépéseket?

 

Ami a karácsonyi díszítést illeti, az első lépések egyik a díszek és dekorációk beszerzése. Bár a TV-ből és reklámokból mindig a csili-vili karácsonyi dekorációk, fények és rénszarvasok jönnek szembe, manapság sajnos sok család nem engedhet meg magának extra költéseket, és ide belekell érteni a szeretet ünnepén a környezetünket, a hangulatot, a gyertyákat a dekorációkat, a díszeket, vagy akár a karácsonyfát. 

Karácsonyi dekoráció: Érdemes-e online vásárolni?

2020. 09. 30. 09:52:33

Ha itt a karácsony, mindenkiben felbuzdul a dekorálás vágya! 

 

Ha ezzel te is így vagy, jó eséllyel díszíteni fogod otthonod a karácsonyi szezonban. Bár az emberek nagy része évről évre ugyanazt a dekorációt használja, vannak olyanok, akik szívesen vásárolnak új színű gömböket vagy új stílusú díszeket.

Ha karácsonyi dekoráción gondolkozol, neked milyen áruházak jutnak először az eszedbe?

Az interneten történő vásárlások egyre inkább növekvő tendenciát mutatnak és a 2020-as globális pandémia is elősegíti, hogy egyre többen fordulnak az internetes vásárláshoz. Nagy valószínűség van arra, hogy te is nézelődtél már karácsonyi díszek, adventi koszorúk és más dekorációk után webshopokban. Sokan még mindig úgy vannak vele, hogy szívesen méricskélnel és vesznek kezükbe egy terméket mielőtt megvennék azt, így elmennek a boltba vagy karácsonyi vásárra, hogy ezt megtehessék.

A kérdés, hogy erre tényleg van-e szükség vagy inkább ez egy személyes preferencia?

A karácsonyi dekorálás alapjai

2020. 08. 05. 17:15:58

A karácsony az egyetlen olyan évszak, amikor a legtöbb ember tudja, hogy dekorálni kell.

 

Dekorálni kell az otthonunkat, a fát, előkell venni az asztal dekorációt a gyertyákat és a gömböket. Karácsonykor nincsen felesleges dekoráció, minden mennyiségben fellehet használni a régi csecse-becséket, de valahogy mégis évről-évre kerülnek új dolgok is a kincsestárba. A karácsonyi díszek, angyalkák fények és gömbök sokasága csak nő és nő.

 

Nem is probléma ez, de néha azért nem árt lépést tartani a trendekkel dekoráció terén is, mert ugye nektek is van, hogy láttok ezer éves lámpákat, ugyanazt a kis jézust vagy oltárat. És az igazat megvallva ez nem is baj. A karácsony a szeretteinkről szól, a családról és az együtt létről, nem pedig a versengésről (arra ott van sok másik kitalált ünnep).