Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3+1 Szuper gyors és egyszerű tavaszi dekorációs tipp

3+1 Szuper gyors és egyszerű tavaszi dekorációs tipp
Végre itt a tavasz! Ha nálad is fennmaradt még néhány égősor decemberből, itt az ideje leszedni és elcsomagolni őket a következő szezonig! Az évszakváltás mindig jó alkalom arra, hogy rendet tegyünk magunk körül és felfrissítsük otthonunkat. A környezetünk, azaz a tér, ahol élünk, sok esetben meghatározza a hangulatunkat is. Tegyünk hát azért, hogy jobb kedvünk legyen! Hogyan? Készítsünk szuper gyors és nagyon egyszerű dekorációkat a DekorPlaza.hu termékeinek segítségével!
 
 
Raktáron
Fa felirat Home narancs/sárga 22x12cm
1.640 Ft
Raktáron
Fa felirat Tavasz 13x26cm
2.220 Ft
Raktáron
Párnahuzat Home sweet home 45x45cm
1.670 Ft
Raktáron
Párnahuzat 45x45cm tavaszi rózsaszín, választható
1.670 Ft
Csak alkalom kell hozzá!
Az ünnepek csodás időszakok arra, hogy felfrissítsük az otthonunkat és a jól megszokott nappalinkból, bájos teret alakítsunk ki! Sokan azért nem dekorálják az otthonukat, mert azt gondolják, hogy ez csakis egy hosszú és bonyolult folyamat lehet. Pedig ez egyáltalán nem igaz! Természetesen ez nem egy kötelező tevékenység, sokkal inkább egy kreatív, alkotó folyamat, amelynek a végeredménye egy megújult és vidám otthon. A mindennapi környezetünk gyorsan megszokottá válhat, hiszen minden nap használjuk, nézzük, stb. Ez ellen viszont tudunk tenni, méghozzá egész könnyen: néhány új, az adott ünnephez illeszkedő dekorációs elemmel.
Színes virágok minden mennyiségben
A tavaszi időszak egyik klasszikus és sokak által nagyon kedvelt virága: a tulipán. Te tudod, hogy a hagyomány szerint minek a szimbóluma ez a csodaszép növény? Korábbi időkben úgy tartották, hogy a jóság és a jótékonyság jelképe, manapság azonban sokkal inkább a szerelmet és szenvedélyt társítják hozzá. Kétségtelen, hogy a tulipán az egyik legtöbbet ajándékozott virág. Ezt azonban nem feltétlenül rejtett jelentésének köszönheti, sokkal inkább csodaszép alakjának és sok-sok különböző színű változatának tudható be. Éppen ezért, ha valami igazán tavaszi dekorációra vágyunk, a tulipán szinte mindig tökéletes választás. Egyszerű, mégis elegáns és a segítségével egy kis színt csempészhetünk be az otthonunkba. A legjobb döntés, ha örökcsokrot választunk, amely nem hervad el, így hosszú időn keresztül gyönyörködhetünk benne! Helyszíntől függően jó döntés lehet az egyszínű csokor, de kedvünk szerint összeállíthatunk akár többszínű változatot is!
 
 
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán-Fehér
720 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán - Rózsaszín
720 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán - Sárga
980 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumitulipán - Dús szirmú - Narancs
1.110 Ft
 
 
Raktáron
Élethű szálas bimbós gumi tulipán - Padlizsán
590 Ft
Raktáron
Élethű szálas bimbós gumi tulipán - Fehé
590 Ft
Raktáron
Zártfejű élethű gumi tulipán 7db/csokor - Piros
3.870 Ft
Raktáron
Csúcsosfejű élethű gumi tulipán 7db/csokor - Mályva
4.990 Ft
Klasszikus tavaszi ajtódísz
Az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb dekoráció, amellyel egy kis tavaszi hangulatot csempészhetünk az otthonukba, az egy klasszikus tavaszi ajtódísz beszerzése vagy elkészítése. Bár sokan nem gondolják, a bejárat, az ajtó és annak környezete, valamit az előszoba, kulcsfontosságú részei a háznak. Ha vendég érkezik hozzánk, az első benyomást pontosan ez a rész adja majd meg, éppen ezért érdemes foglalkozni vele és egy kicsit kicsinosítani. (Sőt, még versenyezni is lehet a szomszéddal, hogy melyik évben, kinek szebb az ajtódísze.) Attól függően játszhatunk a különböző dekorációkkal, hogy milyen színű az ajtó és a külső falrész. Érdemes odafigyelni rá, hogy összességében harmonizáljanak egymással a dekorációs elemek, semmiképpen ne essünk túlzásba és ne dekoráljuk túl! Ez alapján, ha például sötét az alapszín, mindenképpen ajánlott valamilyen világos terméket választani, hogy meglegyen a megfelelő kontraszt. Ha egyszerű fehér színnel van dolgunk, szerencsénk van, ugyanis szinte minden típusú ajtódísz jól fog mutatni az ajtón vagy a falon.
Gyorsan és egyszerűen
Hogyan hozzunk tavaszi frissességet az otthonunkba? Ha valóban gyors és látványos megoldásra vágyunk, egyszerűen válogassunk a szoba stílusához illeszkedő, színben passzoló dekorációs elemeket. Helyezzünk el az asztalon vagy a könyvespolcon néhány aranyos tündér figurát, bájos kerámia manót vagy színes porcelán házikót! Ezek nem igényelnek nagy befektetést, mégis képesek meghatározni a szoba atmoszféráját. Ilyen egyszerű és gyors trükkök alkalmazásával teljesen megváltoztathatjuk a terek hangulatát.
 
 
Raktáron
Dekoráció fa 22cm akasztós kék
2.130 Ft
Raktáron
Fa kopogtató Isten hozott 30x23cm
2.570 Ft
Raktáron
Tündér fodros szoknyában álló 9x7x19cm
4.820 Ft
Raktáron
Kerámia faház virágtető sárga + LED 8x15cm
1.880Ft

 

Látod? A tavaszi dekorálás nem is nagy ördöngösség! A DekorPlaza.hu segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatod az ízlésedhez legközelebb álló dekorációs elemeket.

Válogass kedvedre, fedezd fel az idei tavaszi szezon kedvenc dekorációs darabjait és varázsolj igazi tavaszi hangulatot az otthonodba!