Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mitől jó egy ajándék?

Mitől jó egy ajándék?
Szülinapi, névnap, vagy csak egy alkalmi ajándék? Az örök kérdés, hogy minek örülne az ünnepelt, a vendéglátód, a kollégád, a barátod, a szerelmed, a rokonod. Adunk néhány tippet, hogy megkönnyítsük a helyzeted.

Mindjárt szülinap! Mit ajándékozzak?

Azt, hogy mitől jó egy ajándék, nem biztos, hogy helyetted meg tudjuk válaszolni. Neked kell ismerned azt, akit meglepsz valamivel. Közhelyesen hangozhat, de szerintünk a szívhez szóló ajándék a legjobb. Azt azonban, hogy kinek milyen út vezet a szívéhez, neked kell tudnod. A vicces ajándékok például tökéletesek lehetnek, de csak azoknál, akiknél betalál a poén.

Olyannak adj tréfás meglepetést, aki vevő az ilyesmire, nevetni fog azon, amit kap tőled. Ajándékkrízis bármikor felléphet egy ember életében, még olyankor is, amikor jól ismeri az illetőt, akinek örömet szeretne okozni. Van, hogy egyszerűen kifogyunk az ötletekből, nem jut eszünkbe semmilyen kreatív megoldás arra, hogy elégedettek legyünk a saját választásunkkal.

Feliratos bögre vagy kötény főzéshez

Az örök kérdés tehát mindig az, hogy mit ajándékozzak már megint? Ha össze kellene számolnod, hogy egy évben hányszor teszed fel magadnak a kérdést, bizonyára megdöbbennél a végeredményen. Ajándékot adni ugyanakkor rendkívül jó érzés. Ha szerinted a párodnak valamilyen szerelmes ajándék a jó megoldás, és eltaláltad a neki megfelelőt, akkor az neked nagyobb örömet is jelenthet, mit neki.

Közkedvelt ajándéknak számít a feliratos bögre vagy egy kötény, például főzéshez. Ez lehet egy egészen egyedi ajándék is, ha olyan a felirat, aminek üzenete személyes, amit esetleg csak te és az ajándékozott ért. Ugyanakkor a bögre olyankor is jó megoldás, ha távolabbi ismerősnek adsz ajándékot, például egy kollégának, üzleti partnernek. Ide valamilyen kevésbé személyes üzenet is kerülhet, ami inkább a munkájára, nevére, hobbijára vonatkozik. Szülinapra keresel valamit? Erre igen népszerűek a Boldog szülinapos termékek, rengeteg variációból választhatsz, ha ilyesmiben gondolkodsz.

Ajándékozni tehát rendkívül jó érzés, viszont megtalálni a megfelelő meglepetést kicsit bonyolultabb, de a Dekorpláza segít a megoldásban.

Tartalomhoz tartozó címkék: #ajándék #meglepetés