Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen és miért fontos a szép esküvői dekoráció?

Milyen és miért fontos a szép esküvői dekoráció?
Ha közeleg az esküvőd és a dekorválasztáson gondolkozol, megosztunk veled néhányat a tapasztalatainkból. Ha még erre az évre esik a nagy napotok, akkor minél előbb kezdd el beszerezni a megfelelő termékeket, vagy keresd fel a veled egy nyelvet beszélő szakembert! Futó vagy szalag? Gyertya vagy üvegváza? Esetleg mindegyik? Mutatjuk, hogy mire figyelj.

Szép esküvő, jó dekoranyag

A szép esküvő titka nem csak a gyönyörű menyasszony, a tűrhetően kinéző vőlegény és a remek étterem. Az esküvői dekoráció legalább ennyire fontos, így nagy hangsúlyt kell fektetni erre is, ha az a célod, hogy minden fotó remekül sikerüljön. Ehhez kétféle út vezet: megbízol egy dekoros szakembert, vagy barátaiddal, családtagjaiddal díszítitek fel a termet a nagy nap előtt, esetleg aznap délelőtt. Utóbbi esetben a te feladatod a dekoranyag beszerzése is. Ha dekoratőrrel működsz együtt, ő is hasonlókra hívja majd fel a figyelmedet, mint mi.

Milyen a jó esküvői dekor?

Te már tudod milyen a megfelelő asztaldísz? Szalag vagy organza? Rezgő vagy futó? Csupa zöld? Ezekre a kérdésekre nem tudunk válaszolni helyetted, mert a te, vagyis a ti ízléseteket kell, hogy tükrözze minden hasonló döntés. A mi tanácsunk mindössze annyi, hogy ne legyen túl zsúfolt! A megfelelő dekor esküvőre tehát szerintünk nem túl harsány, nem giccses és nem tolakodó. Fontos ugyanakkor, hogy legyen egységes, ne keverd a stílusokat, ne üssenek el egymástól a színek. A mostani trendek alapján úgyis inkább a minimalista a divat.

Az asztaldísz megkoronázása egy könnyen észrevehető, mégis visszafogott asztalszám vagy egy szép üvegváza, benne az esküvői dekorációhoz passzoló virággal. Ha úgy döntesz, nem minden terítékre kerül virág, nem baj. Elég, ha a főasztalon kap helyet. Ugyanez érvényes a gyertya kérdésére: nem gond, ha nincs mindenhol, de azért egy-egy elegáns gyertyatartó igen jól mutat elszórva a vacsora helyszínén, benne a passzoló mécsessel.

Mindegy, hogy menyasszony, vőlegény, esetleg dekoratőr vagy a Dekorpláza segít neked megtalálni a megfelelő esküvői dekorációt. Mindegy, hogy két heted van rá, vagy egy éved, keress fel bennünket minél előbb!

Tartalomhoz tartozó címkék: #dekoráció #esküvő