Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzletünk

Cégünk, az Észak-Kelet Flóra virág, ajándék kis- és nagyker, Miskolcon a Szeles utca 67-69. szám alatt több mint 20 éve áll a vevői és partnerei rendelkezésére.

A kezdetekben vágott és szobanövények kereskedelmével foglalkoztunk. Három évre a virágkereskedelem elkezdése után nagykereskedelmi tevékenységgel is bővültünk, majd 1999-ben cég formába, KFT-vé alakultunk.

Mára áruházunk kinőtte magát és a virág kis-és nagykereskedésen túl otthon dekor, lakáskiegészítők, ajándék, kreatív, hobby, szezonális alkalmi és esküvői kiegészítőkkel is várjuk vásárlóinkat.

Cégünk profilja több kategóriára tagolódik. Telephelyünkön üzemeltetett üvegházunkban, széles választékban szobanövények, dísznövények és balkonnövények kereskedése zajlik egész évben.
Megújult üvegházunkban továbbá különböző méretű, formájú, színű kaspók, cserepek, balkonládák, kertészeti kiegészítőket és üvegárut is nagy választékban találnak a vásárlók.

Webáruházunk, boltunk és csarnokáruházunk folyamatosan új termékekkel és termékkategóriákkal bővül.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki bizalommal fordul felénk, igyekszünk kedves vásárlóinknak folyamatosan széles, színes és magas minőségű áruválasztékot kínálni.

Észak-Kelet Flóra Kft.