Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Tartós tulipán csokor? IGEN!

Tartós tulipán csokor? IGEN!
A tulipán sokak kedvenc virága, így nem meglepő, hogy a tavasz egyik igen kedvelt dekorációs eleme is ez a növény. A tulipán szezonja azonban mindössze néhány hétig tart és a csokrok általában pár nap után elhervadnak. Erre nyújtanak tökéletes megoldást az élethű tartós tulipán csokrok, amelyek akár éveken keresztül jó társai lehetnek a tavaszi szezonnak. Legyen szó dekorációról vagy akár a megfelelő ajándékról, a különböző színű, élethű, örök tulipánok minden alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak.
 
 
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán-Fehér
720 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán - Rózsaszín
720 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán - Narancs
720 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumi tulipán - Piros
720 Ft
Ezért válassz élethű gumi tulipánt!
A tulipán sokunk kedvenc tavaszi virága. A friss virágok látványát azonban csupán néhány napig, maximum egy hétig tudjuk élvezni. Erre a problémára nyújtanak megoldást az élethű tulipánok, amelyek akár évekig jó társai lehetnek egy-egy helységnek. Nem véletlenül olyan kelendő dekorációk: nagy előnyük, hogy egyszeri befektetés után hosszú ideig jól használhatóak. Nem igényelnek locsolást, sem pedig egyéb gondozást, és tökéletesen jól bírják a fénytelen környezetet is. Attól függően, hogy milyen környezetet szeretnénk dekorálni velük, választhatunk egyszínű, vagy akár színes szálakból álló tulipán csokrot is. Ha pedig szeretnénk egy kicsit kreatívkodni otthon, egy koszorúalap és a tulipánok segítségével készíthetünk saját dekorációt, például egy színes tavaszi ajtódíszt is. Hm, már a szemeim előtt van a látványa!
Élethű gumi tulipán a jolly joker
A különböző színes virágok mindig jolly joker választásnak bizonyulnak, ha dekorációról van szó, különösen tavasszal. Ha gyors és egyszerű megoldást keresünk, amivel egy kis tavaszi hangulatot hozhatunk az otthonunkba, válasszunk élethű tulipánokat! A színes gumi tulipánok nemcsak a teret képesek feldobni, de a hangulatunkra is jó hatással vannak. Éppen ezért, ha bizonytalanok vagyunk, hogy milyen ajándékot vigyünk vendégségbe, egy gyönyörű szép tartós csokorral nem lőhetünk mellé! A tulipán dekoráció szempontjából szinte bármilyen alkalomra jó választás, legyen szó közös húsvéti ebédről, kerti piknikről vagy tavaszi szülinapi partyról.
 
 
Raktáron
Élethű szálas gumitulipán - Dús szirmú - Fehér
1.110 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumitulipán - Dús szirmú - Rózsaszín
1.110 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumitulipán - Dús szirmú -Mályva
1.110 Ft
Raktáron
Élethű szálas gumitulipán - Dús szirmú - Sárga
1.110 Ft
 
 
Raktáron
Élethű cserepes gumi tulipán gömbölyű fejű fehér 22cm
2.700 Ft
Raktáron
Élethű cserepes gumi tulipán gömbölyű fejű sárga 22cm
2.700 Ft
Raktáron
Élethű cserepes gumi tulipán gömbölyű fejű narancsos 22cm
2.700 Ft
Raktáron
Élethű cserepes gumi tulipán gömbölyű fejű rózsaszín 22cm
2.700 Ft
Milyen színű tulipánt válasszunk?
A dekorálás során természetesen nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük a környezet és a térhez illeszkedő színeket válasszuk. Ha világos, semleges színű szobáról van szó, könnyű dolgunk van, hiszen dönthetünk az igazán színes, sárga, piros vagy pink csokor mellett is. Természetesen, ha van egy domináns szín a térben, például a kék, akkor sem kell lemondanunk a színes tulipánokról. Ebben az esetben azonban érdemes valamilyen könnyedebb, például fehér színt választani. Ha megtaláltunk a megfelelő árnyalatot, kiválaszthatjuk az előre összeállított, több szálból álló tulipán csokrot. Ha pedig inkább valamilyen egyedi dekorációra vágyunk, válogassuk össze mi magunk a különböző színeket, hogy még élethűbb hatást érjünk el!
Tippek a legszebb tartós tulipán csokorhoz
  • Vegyük figyelembe az adott környezet adottságait és válasszunk megfelelő színű tulipán csokrot!
  • A színes csokor mellé válasszunk valamilyen semleges színű, de ne átlátszó vázát! Ne feledjük: víz nem kell bele!:)
  • A DekorPlaza webshopjában elérhetőek hagymás tulipánok segítségével kidekorálhatjuk akár a külső részeket, például az erkélyt is!
  • Kedvünk szerint összeállíthatunk saját színekből álló, egyedi csokrot is!
  • A színes tulipán csokrok jól mutatnak a húsvéti terített asztal közepén, de akár a könyvespolc díszítőelemei is lehetnek.
  • Ha szeretünk mi magunk dekorációkat készíteni, a virágokat egészítsük ki egyéb tavaszi elemekkel, például aranyos kerámia figurákkal.
  • A színes tulipáncsokor nemcsak szuper gyors és egyszerű, mégis nagyon mutatós dekoráció, hanem akár ajándéknak is tökéletes választás!
 
 
Raktáron
Élethű hagymás gumi tulipán pink
1.890 Ft
Raktáron
Élethű hagymás gumi tulipán narancsos
1.890 Ft
Raktáron
Élethű hagymás gumi tulipán sárga
1.890 Ft
Raktáron
Élethű hagymás gumi tulipán rózsaszín
1.890Ft

 

Röviden a DekorPlaza-ról A DekorPlaza webshopjában számos dekorációt kínál, amely elérhető az ország bármely pontjáról. A célunk, hogy minden évszakhoz és ünnephez tökéletesen illeszkedő dekorációs kellékeket kínáljunk. Legyen szó tavaszi piknikről, közös húsvéti ebédről vagy szülinapi ünnepségről, a tartós tulipán csokrok minden évszakban elérhetőek és minden alkalomra tökéletes választásnak bizonyulnak.

Válogass kedvedre aktuális tavaszi és húsvéti dekorációk közül, nézz körül a webshopunkban vagy látogass el személyesen az üzletünkbe!