Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Nélkülözhetetlen karácsonyi kiegészítők 2022-ben

Nélkülözhetetlen karácsonyi kiegészítők 2022-ben

Elmondható, hogy a legtöbbünk számára különleges ünnep a karácsony. A szeretet ünnepének varázslatos hangulatát a karácsonyi dekoráció alapozza meg, amely hozzásegít az igazán fontos dolgokban való elmélyüléshez és segít megfeledkezni a szürke hétköznapok egyhangúságáról és nehézségeiről. A karácsonyi dekor nem kizárólag a feldíszített karácsonyfából, a karácsonyfa gömbökből áll, hanem számtalan apró kiegészítővel a részletekre odafigyelve ünnepivé tehetjük az otthonunk hangulatát.

Nézzük meg együtt, hogy idén milyen karácsonyi dekorációs elemekkel dobhatjuk fel az ünnepi időszakot!

Illatgyertya az igazi karácsonyi feelingért

Mi adja meg az első benyomást, amikor belépsz az otthonodba? Természetesen az egyik legfontosabb érzékszerved által észlelt ingerek, amely nem más, mint az illat. Melegséget, békességet és szeretetet sugároz egy jól megválasztott illat. A legegyszerűbb módon az illatgyertyával érheted el, amely nem csak kellemes illatot, meghitt fényeket és hangulatot nyújt számodra, hanem remek dekorációs kellékként tündököl a karácsonyi időszakban.

Válaszd ki a kedvenc illataidat és élvezd a nyugalmat!

Karácsonyi bögre az ünnepi reggelekhez

Miben különböznek az ünnepi reggelek? Az egyik főbb eleme, amely megkülönbözteti a szürke hétköznapoktól a karácsonyi bögréből elfogyasztott forró kávé, tea vagy kakaó. Közel 50 variácóból tudod kiválasztani a hozzád illőt, legyen az fenyő dekorációval, hóemberrel, manóval, mikulással, rénszarvassal mintázott. Találd meg a kedvencedet és lepd meg a szeretteidet is, így a közös ünnepi reggelek meghitt hangulatban indulnak!

Karácsonyi figurák az otthon dekorálásához

Általános megállapítás, hogy sokszor a lényeg a részletekben rejlik. Az alábbiakban összegyűjtöttük, melyek azok a figurák, amik megidézik a klasszikus karácsonyi hangulatot.

-  rénszarvas

-  manó dekoráció

-  mézeskalács figura

-  diótörő

-  angyal figura

-  karácsonyi párnahuzat

-  hóember figura

Díszítsd a központi részeket apró figurákkal és helyezz el néhányat a kedvenc eldugott részeken is, így mindig meglepheted magad és szeretteidet a finom részletekkel!

 

Röviden a DekorPlaza – ról

A DekorPlaza legfőbb célja, hogy értékeket teremtsen a dekorációs ötletek és eszközök egészében. Megújuló és különleges dekor tippekkel segítünk feldobni az otthonod hangulatát. Szezonális és állandó dekorációs kiegészítőket egyaránt kínálunk neked. Bármelyik ünnepi alkalomhoz illő dekorációs kelléket megtalálsz nálunk, lehet szó karácsonyi vagy esküvői dekorációról, ugyanakkor dekorálhatsz velünk névnapra, szülinapra, vagy akár egy egyszerű összejövetelre. Mindezeken kívül ajándékokkal és DIY termékekkel is találkozhatsz a webshopunkban és/vagy az üzletünkben. Mosolyt viszünk az otthonodba!