Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Modern húsvéti dekoráció ötletek 2023

Modern húsvéti dekoráció ötletek 2023
A különböző húsvéti szimbólumok, mint a nyuszi, csibe vagy a tojás fontos kellékei az ünnepnek. Ha vágyunk egy kis változásra, a klasszikus dekorációs elemeket kiegészítve idén új lendületet és egy kis modernitás csempészhetünk otthonunkba. Használjunk élénk színeket, szokatlan formákat és szerezzünk be néhány új terméket, hogy felfrissítsük a jól megszokott környezetünket!
 
 
Raktáron
Fa aksztós tábla nyuszi 30x18cm
2.220 Ft
Raktáron
Fa nyuszi +tojás tavasz 3 féle 18cm
1.730 Ft
Raktáron
Fa nyuszis húsvéti dísz19x16,5cm
2.030 Ft
Raktáron
Fa nyuszi dekor 29cm
1.730 Ft
Valami régi valami új
A húsvét kapcsán a legtöbb embernek kizárólag a klasszikus nyuszi-tojás kombináció jut eszébe. Nem véletlenül, hiszen ezek klasszikusan a húsvéti ünnephez kapcsolódó szimbólumok, amelyek nagyon gyakran megjelennek különböző dekorációk formájában is. Ugyanakkor ennél jóval több lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy egy kicsit felfrissítsük és húsvéti hangulatot teremtsünk az otthonunkban. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a korábbi dekorációkat egyáltalán ne használjuk! Ám ha idén szeretnénk egy kis újdonságot, lendületet vinni a környezetünkbe, lépjünk ki a komfortzónánkból! Hozzunk be új formákat a térbe, például tündér figurák segítségével vagy aranyos állatokat, mint a süni vagy a bárányka. A már meglévő, klasszikus díszek biztosan jól fognak harmonizálni az újakkal!
Húsvétkor is színesen!
A téli szürkeség után, ahogy tavasszal elkezd ébredni a természet, egyre több új szín jelenik meg a természetben. Ugyanakkor gyakran előfordul, hogy a belső terekbe, azaz otthonunkba már jóval kevésbé vagy egyáltalán nem merjük beengedni a színeket. Miért van ez? Természetesen fontos a letisztultság és a harmónia, ugyanakkor a különböző színek alkalmazása és megjelenése kifejezetten jó hatással lehet a hangulatunkra és a közérzetünkre is. A húsvét tökéletes alkalom arra, hogy egy kis dekoráció segítségével belülről is felvirágoztassuk a házat. A hagyományos fehér és barna színű tojások helyett idén válasszunk modern, színes elemeket! Ha szeretnénk, kísérletezhetünk különböző mintás változatokkal is! A tarka, vidám húsvéti tojások tálba téve jól mutatnak az asztal közepén, de egy barkára ízlésesen felakasztva akár hagyományos tojásfát és készíthetünk. Így maradhatunk a klasszikusabb dekorációnál, mégis a színek segítségével vidámságot lehelhetünk a térbe.
 
 
Raktáron
Dekor műanyag tojás 6db rózsaszín/sárga 6cm
1.230 Ft
Raktáron
Dekor műanyag tojás 6db kék/zöld/lila 6cm
1.230 Ft
Raktáron
Dekor műanyag tojás 9db-os piros/fehér 5cm
1.530 Ft
Raktáron
Dekor műanyag tojás 6db szürke /halvány zöld 3 féle 6cm
1.230 Ft
 
 
Raktáron
Fa tojás barna nyúl húsvét 10 x13cm
1.130 Ft
Raktáron
Fa felirat HOME nyuszis 22x12cm
1.880 Ft
Raktáron
Fából készült álló húsvéti nyúl 18 cm
1.800 Ft
Raktáron
Fa nyuszi dekoráció 16x40cm
3.590 Ft
Húsvéti történetek
A húsvét ünnepének egyik, ha nem a legfontosabb része, hogy összegyűlik a család és a barátok. A közös étkezések, beszélgetések, nevetések és társasjátékozások meghatározó pillanatai az ünnepnek. Gondoltál már arra, hogy a család, azaz a közösség szerepét megjelenítsd valamilyen módon dekoráció formájában is? Az aranyos nyuszi család tökéletes dísze lehet a közös összejövetelnek. Ha valami igazán merészet szeretnénk alkotni, megformálhatjuk a saját családunkat is! Válogassuk össze kedvünkre a különböző figurákat aszerint, hogy melyik családtaghoz milyen szerep illik a leginkább! Nyuszimama a gyerkőcökkel vagy elegáns nagyszülő nyuszi páros? Ez a modern dekoráció nemcsak azért jó választás, mert teljesen egyedivé varázsolja a szobát, hanem azért is, mert a közös találkozás alkalmával egy kis játékra is alkalmat ad. Te vajon ki tudod találni, melyik nyuszi szereplő vagy? - Nem, nem csak gyerekeket mosolyogtatná meg ez a kérdés, de tégy egy próbát!
Húsvéti dekorációt ajándékba? IGEN!
Húsvétkor sok helyen szokás meglátogatni a távolabb élő rokonokat és a barátokat is. Amikor vendégségbe megyünk, illik mindig vinni valamilyen apró ajándékot a vendéglátóknak. Ilyen esetben legtöbbször virágot vagy valamilyen italt szoktunk választani. Idén, ha szeretnénk egy kicsit személyesebb meglepetéssel készülni, válasszunk alkalomhoz illő dekorációs elemet! Egy klasszikus kopogtatóval vagy modern nyuszis dísszel nem lehet mellényúlni! Ez egy figyelmes gesztus, ráadásul olyan ajándék, amit az illető utána még sok-sok éven keresztül fel tud használni! Ráadásul Te fogsz az eszébe jutni róla!
 
 
Raktáron
Nyuszis tálca 12,5x8cm arany
6.420 Ft
Raktáron
Ezüst nyuszi 13,5x22,4cm
3.440 Ft
Raktáron
Koszorú nyuszifüles virággal,kockás textil 20x6x30cm szürke,barack
3.690 Ft
Raktáron
Dekor nyúllal, virággal akasztós textil 36x4x28 cm kék,barack
7.400Ft

 

MEGHOZTUK A KEDVED A HÚSVÉTI DEKORÁLÁSHOZ? Akkor látogass el a DekorPláza oldalára és válogass kedvedre húsvéti dekorációs termékeink közül!

Akkor látogass el a DekorPláza oldalára és válogass kedvedre húsvéti dekorációs termékeink közül!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: #dekoráció #Húsvét