Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lufi: az elmaradhatatlan party kellék

Lufi: az elmaradhatatlan party kellék
No lufi, no party. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy valamire való buli nem működhet lufi nélkül. Ennek a színes kiegészítőnek köszönhetően még vidámabbá válik egy mókás rendezvény. Többfélét vennél, egyszerre nagyobb mennyiségre van szükség? Irány a lufi bolt! 

Lufi dekoráció: csak a fantázián múlik

Ha valaki meghallja azt a szót, hogy party kellék, nem túl meglepő módon az első dolog, ami eszébe jut, az a lufi. Feldobhatsz vele bármilyen dekorációt, sőt, ha nincs más kelléked, elég pusztán ezzel díszíteni a bulihelyszínt.

A lufi dekoráció tehát kiváló megoldás, de rengeteg ötletes játékot lehet kitalálni vele, de önmagában a felfújása is jó családi móka. Az egyik legviccesebb szórakozás, amit valaha feltaláltak, az pedig a héliumos lufi. Amellett, hogy egészen a plafonig száll, kiváló móka a hélium beszívása utáni beszéd. Természetesen nem szeretnénk arra buzdítani senkit, hogy minden nap ezzel kísérletezzen, de egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia néhány másodpercre, és természetesen videóra venni a jelenetet.

Lufi ajándék? Mutatjuk a lehetőségeket!

Ha pedig endszeresen dekorálnál héliumos lufival, akkor jól jöhet a háztartásban egy hélium palack. A másik nagyon menő ötletünk a számos lufi. Kiváló kiegészítés egy szülinapos gyerkőc számára, de például egy gyerekzsúr során a sorversenyeknél is remekül jöhet.

Ha valaki többféle lufit szeretne, akkor jó megoldás egy lufi bolt, ahol mindenféle méretben, színben találsz különböző termékeket. Egy ilyen üzletben széles választékban található dekor lufi, héliumos lufi, számos lufi, pöttyös, négyzetes, állatos, feliratos, egyszóval mindenféle.

Tartalomhoz tartozó címkék: #ajándék #dekoráció #meglepetés