Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Váza

A vázák kategóriája a virágok bemutatásának klasszikus és időtlen eszközeit kínálja. Ezek a virágvázák tökéletes választást jelentenek azok számára, akik szeretnék kihangsúlyozni friss virágaik szépségét, legyen szó otthoni, irodai vagy ünnepi dekorációról. A vázák különféle anyagokból készülhetnek, mint például kerámia, üveg vagy műanyag, és minden stílusban megtalálható a tökéletes darab. A váza design-ja és formája kulcsfontosságú az adott virágtípus megfelelő bemutatásában. Akár hosszúszárú rózsákról, bohókásan elrendezett mezővirágokról vagy egyszerű, elegáns orchideákról beszélünk, az ideális váza kiemeli a virágok természetes szépségét. Termékeink széles választékában megtalálhatóak az egyszerű, letisztult formák, a modern, geometrikus kialakítások, valamint a klasszikus, díszített modellek is. Fedezd fel a virágvázák sokszínű világát, és válassz a különböző méretek és stílusok közül, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthonod vagy irodád dekorációjához.

Rendezés:

Üveg váza 2 féle 13x18cm

1.610 Ft
Raktáron

Váza Zalina 9cm - matt fekete

2.510 Ft
Raktáron

Váza Brixa 10cm

4.380 Ft
Raktáron

Kerámia fej váza 12x12x31 cm

10.550 Ft
Raktáron

A vázák sokfélesége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az otthonához vagy az adott alkalmazáshoz leginkább illő típust. A váza nem csupán egy tartozék, szerepe alapvető a helyiség hangulatának meghatározásában, a virágok megfelelő támogatásában és prezentációjában. 

A kínálatunkban megtalálható váza típusok

 • Padlóváza: Nagyméretű vázák, amelyeket általában a földre helyeznek, és gyakran magas, lombos növények vagy szárított virágok kiállítására használnak. Szoborhatásúak lehetnek és jelentős dekoratív elemként szolgálnak.
 • Modern váza: Letisztult vonalvezetésű, gyakran minimalista dizájnnal rendelkező vázák, amelyek modern enteriőrökbe illeszkednek. Különböző anyagokból és formákból állhatnak, hangsúlyozva a stílust és a kortárs megjelenést.
 • Műanyag váza: Könnyű, tartós és gyakran gazdaságos választás. Sokszínűségük és ellenállóságuk miatt különösen alkalmasak kültéri használatra vagy olyan helyekre, ahol a törésveszély fontos szempont.
 • Dekor váza: Dekoratív vázák, amelyek különleges mintázatokkal, formákkal és színekkel rendelkeznek. Ezek a vázák önmagukban is művészi alkotásként funkcionálhatnak, még akkor is, ha nem tartalmaznak virágot.
 • Üveg váza: Klasszikus és időtlen, az üveg vázák átlátszóságukkal emelik ki a bennük lévő virágok szépségét. Különféle méretekben és formákban kaphatók, lehetővé téve a virágok és zöldek széles skálájának megjelenítését.

Mindegyik váza típus más-más stílust és funkcionalitást hordoz, így a választás során érdemes figyelembe venni a használat célját, a környezet stílusát és a kiállítani kívánt növények jellegét.

A vázák jellemzői

A vázák jellemzői nagyon változatosak lehetnek, és sok esetben az adott váza típusától függően különböző funkciókat és esztétikai tulajdonságokat hordoznak. Itt van néhány általános jellemző, amit figyelembe vehetsz, amikor vázát választasz:

 • Anyag: Vázák készülhetnek kerámiából, üvegből, műanyagból, fémből, porcelánból, vagy akár különlegesebb anyagokból, mint a márvány vagy a kő. Az anyag befolyásolhatja a váza tartósságát, súlyát, átlátszóságát és árát.
 • Forma: Egy virág váza alakja sokfélé lehet, a magas és keskeny formáktól a gömbölyű, tányérszerű formákig. A forma befolyásolja, hogy milyen típusú virágok illenek bele legjobban, és hogyan oszlik meg a súlypont, ami a stabilitás szempontjából fontos.
 • Szín és mintázat: A vázák sokféle színben és mintázattal kaphatók. Vannak egyszínűek és letisztultak, és vannak mintákkal, textúrákkal vagy különböző technikákkal díszítettek.
 • Méret: A vázák mérete kulcsfontosságú, mivel meg kell felelniük a bennük helyet kapó virágok vagy növények méretének. A padlóvázák például nagyobbak és általában magasabb növényekhez illenek.
 • Stabilitás: Egy vázának stabilnak kell lennie, hogy elkerülje a felborulást különösen, ha hosszú és nehéz virágokat tartalmaz.
 • Nyak és száj: A virágváza nyaka és szájának szélessége meghatározza, hogy milyen típusú virágcsokrok illenek bele. Szűkebb nyakú vázák egy-egy virágszálnak adnak támogatást, míg a szélesebb nyílásúak nagyobb, bőkezűbb csokrok befogadására alkalmasak.

23 évnyi tapasztalat, rendkívül széles választék

Számunkra legfontosabb a vevőink elégedettsége, így folyamatosan a megújulásra törekszünk - és a vásárlói élmény növelésére. Utóbbinak fontos része a rendelés webshopunkból, mely egyszerűbb nem is lehetne. A számodra legjobb vázát csak tedd a kosaradba, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot - és kész is vagy! A csomagolás és összekészítés után pedig el is indítjuk hozzád futárunkat, hogy minél hamarabb kezedben tarthasd új lakásdekorációidat.