Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Karácsonyi dekor trendek 2022-ben

Karácsonyi dekor trendek 2022-ben

Nem túlzás kijelenteni, hogy az egyik legnépszerűbb ünnep a karácsony. Nem összehasonlítható semelyik másik ünneppel, illetve nem kizárólag az ajándékozás öröme hajt minket, hanem egy különleges érzés. Ilyenkor bekapcsoljuk a klasszikus karácsonyi zenéket, felvesszük a karácsonyi pulcsinkat, elkészítjük az ünnepi ételeket és minőségi időt töltünk a szeretteinkkel. A meghitt karácsonyi hangulat elmaradhatatlan része természetesen a dekoráció

Nézzük meg együtt, hogy az idei évben milyen dekor eszközökkel dobhatjuk fel a karácsonyi időszakot!

Melyek a felkapott dekorációs kellékek karácsonyra?

Ø  karácsonyi kopogtatók az ajtóra 

Ø  adventi koszorú

Ø  DIY adventi koszorú

Ø  karácsonyi illatgyertya 

Hagyományos karácsonyi dekoráció

A karácsonyt megelőző adventi időszak legfontosabb dekorációs eleme az adventi koszorú. A tradíció 19. századi, amely a rászoruló gyermekek karácsonyi várakozását szimbolizálta a gyertyák meggyújtásával, korábban 24 gyertya égett, azonban napjainkban a négy gyertyával díszítjük az adventi koszorút, az advent 4 vasárnapjának jelképeként.

Hogyan tedd egyedivé az adventi időszakot?

Korábban egyszerűn és szerényen készültek az adventi koszorúk, azonban mára már egyre többen szeretjük kibontakoztatni a kreativitásunkat ebben a tekintetben is. Erre egy kiváló alkalom a DIY „csináld magad” adventi koszorú. Nem csak különlegessé teszed az adventi dekorációt, hanem kikapcsolódsz és örömteli időt tölthetsz a szeretteiddel. Rövidesen érkezünk ötletekkel és csomagokkal az adventi koszorút illetően.

Hogyan varázsolj ünnepi hangulatot azonnal?

Általánosan elmondható, hogy az első benyomás sokat jelent, ez alól nem kivétel a dekoráció sem. Ha azonnali karácsonyi hangulatot szeretnél teremteni, akkor ne feledkezz meg feltenni a karácsonyi kopogtatót az ajtódra. Te és a szeretteid már a belépéskor érezhetik az otthon melegét egy jól kiválasztott ajtódísszel. Többnyire fából, szárazvirágból és karácsonyi motívumokból áll össze. Lehetsz klasszikus vagy akár vicces, a karácsonyi izgatottságot biztosan meghozod! 

Milyen színekkel dekoráld az otthonodat karácsonykor?

A karácsonyi dekoráció elengedhetetlen része, hogy az évszaknak megfelelően öltöztesd fel az otthonodat is. A legtöbben szeretjük a klasszikus karácsonyi színeket, mint például a zöldet, a pirosat, az aranyat és az ezüstöt, ugyanakkor vágyunk újdonságokra is, amely 2022-ben a sötétkék és a föld színei.

Hogyan legyen igazán meghitt a karácsonyi ünnep?

Ha minden apró részletre odafigyelsz, akkor extra fűszerként semmiképp sem elhanyagolható az otthonod illata. Az illatgyertya nem csak klasszikus karácsonyi hangulatot idéz meg, hanem fényt, biztonságot, békét és melegséget kölcsönöz az otthonodnak, mindemellett szuper díszítőeleme is az étkeződnek, a nappalidnak, a hálószobádnak vagy akár a fürdőszobádnak is. 

Válassz többfélét, így az egész időszakot lefedik a különböző illatok!

 

Röviden a DekorPlaza – ról

A DekorPlaza célja, hogy értéket adjon a dekorációs kellékek halmazában. Tippekkel és ötletekkel segítünk feldobni az otthonodat. Szezonális és állandó dekorációs elemeket egyaránt nyújtunk neked. Bármilyen alkalomhoz illő dekorációt találsz nálunk, lehet az karácsonyi alkalom vagy esküvői dekor, de készülhetsz velünk névnapra, születésnapra, vagy akár egy általános összejövetelre. Mindezek mellett ajándékokat és DIY termékeket is megtalálsz a webshopunkban és/vagy az üzletünkben. Mosolyt viszünk az otthonodba!

Tartalomhoz tartozó címkék: dekoráció karácsony otthon