Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Esküvői inspirációk: arany és fehér

Esküvői inspirációk: arany és fehér
Te is hetek óta bújod az oldalakat és különböző esküvői magazinokat, hogy megtaláld álmaid dekorációját a nagy napra? Az esküvő kiemelten fontos esemény az ember életében, amelyről sokan már gyerekként álmodoznak. Valld be, hogy te is ezek közé az álmodozók közé tartozol!:) A tökéletes személy, helyszín és ruha megtalálása után a következő lépés a dekoráció megtervezése lesz. Ha egyszerű és elegáns, mégis különleges dekorációra vágysz, válaszd az arany-fehér színkombinációt! A két árnyalat nemcsak jól illeszkedik egymáshoz, hanem azt üzeni a külvilág számára, hogy ez egy mély és bizalmas esemény, amely az új, közös életeteket szimbolizálja.
 
 
Raktáron
Esküvői vendégkönyv 20x25,5cm fehér-arany 22 lapos
10.600 Ft
Raktáron
Vendégkönyv 20x25,5cm fehér 22 lapos
9.890 Ft
Raktáron
Esküvői pénzgyűjtő doboz 24x24x24cm arany felirattal
5.350 Ft
Raktáron
Esküvői pohár szett 2db arany
6.990 Ft
Miért pont arany és fehér?
A színek meghatározó szereppel bírnak. Bizonyos mértékig hatással vannak a hangulatunkra, ugyanakkor egyes színekhez különleges érzéseket és jelentéseket is társítunk. Például egy esküvő alkalmával a piros színről automatikusan a menyecske jut eszünkbe. A dekoráció tervezése során sokan választják az arany színt. Ez a meleg, csillogó árnyalat az életöröm, a boldogság és a bizalom jelképe. Azért is jó döntés e színpár, mert sokan a szeretetet, nyitottságot és optimizmust is hozzá társítják. A másik szintén gyakori választás, a fehér. A fehér szín hosszú idő óta a menyasszony színe, emellett pedig a tisztaság és az új kezdet jelképe. Ha dekorációról van szó, a fehér azért is praktikus, mert szinte bármelyik másik színnel jól kombinálható. Ezek alapján nem véletlen, hogy olyan sok pár választja az arany-fehér kombináció az esküvőjük fő színeinek. Hidd el, ezzel a párosítással nem lesz több gondod a dekorációs kérdéssel!

Fontosak a feliratok

Ha sikerül kiválasztani a megfelelő színeket, onnantól kezdve sokkal könnyebb dolgod lesz! Ugyanis, ha megvannak az árnyalatok, kezdődhet az igazi tervezés! A dekorációs elemek elemi szereppel bírnak, hiszen képesek meghatározni az egész esküvő tematikáját, valamint az adott tér és a környezet hangulatát is befolyásolják. Ha csupán a lagzi helyszínére gondolunk, legyen az egy festői kastély parkja vagy egy hatalmas balatoni szőlőbirtok, biztosan szükségünk lesz különböző feliratos táblákra. Ezek a táblák nem csupán dekorációként funkcionálnak, hanem hasznos információkat, például ültetési rendet vagy asztal számokat is tartalmaznak. Válasszunk ezekből is megfelelő árnyalatú, arany vagy fehér darabokat, amelyek jól illeszkednek a többi dekorációhoz!

 
 
Raktáron
Mr és Mrs karika szett színes-arany
3.870 Ft
Raktáron
Esküvői függő dekoráció Mr és MRS 38cm 2db/cs
8.510 Ft
Raktáron
Natúr fa - Mr és Mrs 25cm felirat fehér
1.180 Ft
Raktáron
Banner Sok Boldogságot arany 90cm x 30cm
1.430 Ft
 
 
Raktáron
Arany asztalszámok ,9,5x12cm 30db/cs
1.850 Ft
Raktáron
Esküvői ültetőkártya tartó arany háromszög 2.3cm 10db/cs
2.520 Ft
Raktáron
Ültetőkártya asztalra ,arany szegély 9,5x5,5cm 10db/cs
1.400 Ft
Raktáron
Ültetőkártya tartó szív 2,5cm arany,fehér 10db/cs
2.250 Ft

Tökéletes asztali dekorációk

A szertartás után a vacsora alapozza meg az esküvői party igazi hangulatát. A már kiválasztott arany-fehér színekkel való dekorálás ebben az esetben könnyű feladatnak bizonyul. Mindössze annyit kell tennünk, hogy a fő színeket figyelembe véve kiválasztjuk a gyertyatartókat és az asztalszámokat. Mindemellett természetesen az ültetőkártyákról sem szabad megfelejtkezni, ahogyan érdemes a szalvéták esetében is arany vagy fehér színű, esetleg a kettő kombinációját tartalmazó termékeket választani. Ugye, már te is látod magad előtt milyen jól mutat a dekoráció? Ha még kétségeid vannak a kombinációval kapcsolatban, nézd meg a képeinket! Ez majd segít közelebb hozni a tervezéskor!

Lufit mindenkinek!

Bár a lufi nem egyértelmű része az esküvő dekorációnak, mégis ezek segítésével az elegáns arany és fehér vonalat egy kicsit könnyedebbé és bohókásabbá teheted. A lufi dekoráció egyszerű választás, mégis igen látványos eredményt érhetünk el vele. Válassz vicces feliratos fólia lufikat vagy különleges, például galamb alakú darabokat és dobd fel a tér hangulatát! Hidd el, a gyerekek is örülni fognak neki!:) Amit érdemes a tervezés során észben tartani: a fő színek árnyalatai illeszkedjenek a kiegészítőkkel és dekorációs elemekkel, hiszen ekkor lesz a végén igazán gyönyörű és tökéletesen egységes az összkép!

 
 
Raktáron
Lufi tartó doboz 30x30cm 4db/szett LOVE
12.760 Ft
Raktáron
Lufi Mr és Mrs 5db 30cm fehér
690 Ft
Raktáron
Fólia lufi fehér galamb 80x100cm
2.130 Ft
Raktáron
Lufi latex 5db 30 cm arany+szív
690Ft

 

Röviden a DekorPlaza-ról:

A DekorPlaza.hu egy magyar családi vállalkozás, amelynek célja, minden alkalomra izgalmas és kreatív dekorációkat kínáljon. Legyen szó szülinapi ünneplésről vagy esküvői készülődésről, nálunk minden kelléket beszerezhetsz hozzá! Válogass kedvedre webáruházunk kínálatából vagy látogass el üzletünkbe személyesen!