Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Babaváró Party

Babaváró Party
Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend az úgynevezett ‘Gender Reveal Party’ ami magyarra fordítva úgy hangzik, hogy babaváró buli. Mivel egyre több leendő szülő dönt úgy, hogy egy különleges eseménnyel ünnepli születendő gyermeke nemét, így hát úgy gondoltuk, hogy segítünk nektek elhozni minden ehhez szükséges információt és babaváró parti dekorációt, hogy ti is át élhessétek ezt a felejthetetlen élményt barátaitokkal és szeretteitekkel együtt.
 
 
Raktáron
Baby feliratú héliumos lufi arany 73.5x73.5cm
1.130 Ft
Raktáron
Fólia lufi - It' a Giril 45cm -rózsaszín
860 Ft
Raktáron
Fólia lufi girl or boy
650 Ft
Raktáron
Fólia lufi Boy felirat 67x29cm - kék
1.130 Ft
Mikor tartsuk a babaváró bulinkat?
Erre az eseményre jellemzően a terhesség korai szakaszában kerül sor (16-20. hét körül), a mai technológiáknak köszönhetően már nem kell a születés pillanatáig várnunk, hogy meg tudjuk fiú vagy lány lesz-e a születendő gyermekünk. Ugyanakkor több a baba nemére utaló hiedelem is létezik, mint például a kerek has arra enged következtetni, hogy a bent lakó neme kislány lesz, míg a csúcsosabb pocak kisfiút jósol. Az igazság az, hogy minden terhes nőnek más és más irányba gömbölyödik a pocakja.
Hogyan ünnepeljük és fedjük fel a baba nemét?
Sokszor a szülők úgy intézik, hogy számukra is meglepetés legyen ezért bevonnak egy harmadik felet aki segít megszervezni mind a Gender Reveal Party-t, mind pedig a baba nemének felfedését. A világ számos helyén különböző szokásokkal jelzik babájuk nemét, sokszor extrém megoldásokat találnak erre, ahol a tűzijáték színe árulja el a születendő gyermek nemét vagy a kertbe befutó kutyákra akasztott szalagok jelzik, hogy fiú vagy lány lesz a baba neme, de a legelterjedtebb mind közül az ,hogy lufidurrantással fedik fel a baba nemét. Szintén jó ötlet lehet az ünnepi torta belsejének beszínezése, amikor is a torta felvágását követően tudják meg a vendégek a csöppség nemét. Magyarországon még csak most kezd igazán elterjedni a Gender Reveal party, szerintünk ez egy kitűnő és jópofa alkalom, hogy eláruljuk milyen nemű lesz a kis bent lakó, illetve remek lehetőség, hogy még a baba érkezése előtt egy kis időt töltsünk szeretteink is barátaink körében. Költségkerettől és preferenciától függően ezek a partik olyan egyszerűek vagy bonyolultak lehetnek, amennyire csak szeretnénk.
Hogyan dekoráljunk egy babaváró bulira?
A baba nemének feltárása az egyik legfontosabb szempontja a dekoráció. Ez magában foglalhat mindent a léggömböktől és a szalagoktól a bannereken át egészen az asztali terítékekig. A dekorációhoz használt színek gyakran rózsaszínek és kékek, hogy reprezentálják az egyes nemekhez kapcsolódó hagyományos színeket. Egy babaváró buli legyen az akár kerti party vagy belső térben megrendezett esemény, az biztos, hogy a lufik és girlandok elengedhetetlen kellékei lesznek és garantált ünnepi hangulatot eredményeznek. A babaváró partik dekorációját szinte minden esetben a következő dekor elemek képezik: -Fiús illetve lányos fólia vagy latex lufik -Rózsaszín és kék témájú asztalterítők (pl.tányérok, poharak, szalvéták) -Rózsaszín és kék bannerek és feliratok -Rózsaszín és kék konfettik -Baby feliratu héliumos lufi -Babaváró fotó kellékek A lufik számos babaváró parti kulcselemei. Mind közül a legelterjedtebb az a bizonyos hatalmas fekete lufi amely megtölthető konfettivel, csillámokkal vagy akár színes füsttel majd ennek kidurrantásával fedjük fel születendő gyermekünk nemét. Sokan a héliummal töltött léggömböket választják a vidám és ünnepi hatás érdekében.
 
 
Raktáron
Fekete lufi -meglepetés -fiú 1 m
2.790 Ft
Raktáron
Fekete lufi -meglepetés -lány 1 m
2.790 Ft
Raktáron
Fiú vagy lány lufi szett 6db/cs 30cm
1.640 Ft
Raktáron
Fólia lufi Girl felirat 74x33cm - rózsaszín
1.130 Ft
 
 
Raktáron
Latex lufi babaváró 45cm
840 Ft
Raktáron
Fólia lufi - It's a Boy 48cm- kék
860 Ft
Raktáron
Boy feliratú héliumos lufi arany 63.5x74cm
1.130 Ft
Raktáron
Girl feliratú héliumos lufi arany 77x70cm
1.280 Ft
Mit együnk egy babaváró bulin?
A baba nemét feltáró bulik másik népszerű eleme az ételek és italok az alkalom megünneplésére. Ez magában foglalhat mindent a tortától a muffinokon át a koktélok-ig és a moktélokig. Sokan a hagyományos babaváró ételekre esküdnek, például egyszerű szendvicseket és bekapós ételeket akár csak a pogácsa vagy sajtos stanglik, míg mások a nehezebb ételeket választják, mint például a grillezés vagy a bográcsozás.
Ajándék ötlet babaváró bulira:
Lássunk néhány ajándék ötletet, ha meghívottak vagyunk a babaváró bulira. Ahogyan azt mindannyian tudjuk nem illik üres kézzel menni egy ilyen eseményre. A legjobb ajándékok olyan tárgyak lehetnek amely mind a babának és mind a szülőknek hasznos lehet.
 
 
Raktáron
Képkeret baby kéz/láb lenyomat 12 kép 38,8x21x1,8cm
3.200 Ft
Raktáron
Kismama képkeret L 42x21cm
2.750 Ft
Raktáron
Baba szett első fog+első haj 6x4cm
6.960 Ft
Raktáron
Hónaptakaró/mérföldkő takaró 75x102cm állatos (babáknak)
6.230Ft

 

Röviden összefoglalva:

Végezetül elmondható, hogy a nemi feltáró bulik szórakoztató és izgalmas módja a leendő szülőknek, hogy megünnepeljék gyermekük érkezését. A dekorációk, léggömbök, ételek és italok használata egyaránt hozzájárulhat az örömteli és ünnepi légkör megteremtéséhez, miközben összehozza a barátokat és a családot, hogy osztozzanak az izgalmakban. Mivel egyre többen választanak nemsemleges dekorációkat és színeket, fontos észben tartani, hogy a legfontosabb az új élet érkezésének megünneplése, nemtől függetlenül.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék babaváró-party vintage